Αυτά είναι τα 12 πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς που έγιναν viral στο TikTok το 2023!

Ανακάλυψε ποια είναι και πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

«To βρήκα στο TikTok» μια φράση που ακούγεται πολύ συχνά τελευταία, ενώ ολοένα και περισσότερες τάσεις για τη φροντίδα της επιδερμίδας, το μακιγιάζ, τα μαλλιά αλλά και το μανικούρ φαίνεται ότι έχουν ως αφετηρία τους τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Δεν είναι τυχαίο που η Gen Z λατρεύει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, ενώ δεν διστάζει να τη χρησιμοποιεί προκειμένου να δείξει την έγκριση ή ακόμη και την απόρριψή της σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα προϊόντα ομορφιάς, εάν δεν αξίζουν πραγματικά τα χρήματά τους. (δες και 12 υπέροχα gift sets ομορφιάς για να κάνεις δώρο αυτά τα Χριστούγεννα με τιμές που ξεκινούν από 13,95 ευρώ)

Κάπως έτσι η νέα γενιά μίλησε μέσα από το TikTok και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλους εκείνους τους θησαυρούς ομορφιάς που έχουν γίνει ήδη best seller προκειμένου να τους αποκτήσουμε ASAP. Η λίστα περιλαμβάνει προϊόντα K-beauty, must-have θεραπείες χελιών, εξειδικευμένα προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου, των μαλλιών, μακιγιάζ αλλά και υπέροχα αρώματα που άφησαν το στίγμα τους μέσα στο 2023.

Tα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που έγιναν viral στο TikTok το 2023

Αυτά είναι τα 12 πιο δημοφιλή προϊόντα που ξεχώρισαν στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok για τη χρονιά που μας πέρασε. Πάρε μια μικρή γεύση.

Ηλεκτρική βούρτσα για όγκο, Rise, GHD, €199

Η συγκεκριμένη ηλεκτρική βούρτσα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα hair-looks με σούπερ όγκο από τις ρίζες ως τις άκρες, χάρη στον συνδυασμό της έξυπνης τεχνολογίας ultra-zone και τα δόντια από νάιλον 5 mm για extra όγκο. Χάρη στο σχεδιασμό της γλιστράει απαλά στα μαλλιά προσθέτοντας όγκο και σώμα. Έτσι, όποιος και αν είναι ο τύπος ή το μήκος των μαλλιών σου, μπορείς να δημιουργήσεις σικάτους κυματισμούς, εντυπωσιακές μπούκλες ή να προσθέτεις όγκο στη φράντζα σου γρήγορα και χωρίς κόπο.

ghd_hair

Παλέτα σκιών, Master Mattes Palette, Makeup by Mario, €62,50 (στα Sephora)

Οι μοναδικές, ακαταμάχητες ματ αποχρώσεις του Mario είναι εμπνευσμένες από τους πιο ανοιχτόχρωμους μέχρι τους πιο σκουρόχρωμους τόνους της ανθρώπινης επιδερμίδας. Η υπέροχη ματ σύνθεση χαρακτηρίζεται από μια ανάλαφρη κρεμώδη αίσθηση, ενώ η παλέτα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χαρίζει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή μέσα από ένα σταθερό αποτέλεσμα που διαρκεί ώρες.

sephora_eyeshadowpalette

Leave in μάσκα μαλλιών, Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask, K18, €29 (στα Κομμωτήρια)

Leave-in θεραπεία μαλλιών που επανορθώνει και αναδομεί και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά. H συγκεκριμένη θεραπεία πεπτιδίων αντιστρέφει τη φθορά των μαλλιών από ντεκαπάζ, χημικές εργασίες και θερμότητα από τα εργαλεία styling με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

k18_hair

Tint Skin Serum, Yummy, €46

Πρόκειται για ένα σέρουμ προσώπου με χρώμα ενισχυμένο με ενυδατικά συστατικά για να δημιουργεί ξεκούραστη και φωτεινή όψη. Προσφέρει κάλυψη, ενώ ακόμη διορθώνει τον χρωματικό τόνο και ενυδατώνει το δέρμα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι περιέχει vegan πεπτίδια που γεμίζουν τις λεπτές γραμμές του προσώπου και vegan σκουαλένιο για μέγιστη ενυδάτωση.

yummyskin

Mist σώματος, Brazilian Crush Body Fragrance Mist, Sol de Janeiro, €22,95 (στα Sephora)

Ένα μαγευτικό άρωμα σώματος εμπνευσμένο από την εθιστική μυρωδιά της εμβληματικής μας κρέμας Brazilian Bum Bum Cream με νότες από φιστίκι και αλμυρή καραμέλα. Μπορείς να αρωματίζεσαι ημέρα και νύχτα, για μια απολαυστική αίσθηση που διαρκεί χωρίς να είναι υπερβολική. Ψέκασε τα μαλλιά, τα ρούχα και τα εσώρουχα.

soldejaneiro

Σκιά ματιών, Moondust Space Cowboy, Urban Decay, €21,50

Καλύπτουν τα βλέφαρα με υπέροχο χρώμα, ενώ χαρίζουν ένα λαμπερό φινίρισμα στο μακιγιάζ σου με διάρκεια έως 16 ώρες.

urban_decay

Άρωμα μαλλιών, Honey Infused Perfume, Hair Perfume, Gisou, €39,95 (στα Sephora)

Ένα διακριτικό άρωμα για τα μαλλιά εμπλουτισμένο με μέλι Mirsalehi από τον κήπο των μελισσών της Mirsaleh, με σύνθεση που αναζωογονεί και αρωματίζει τα μαλλιά με το εμβληματικό fragrance της Gisou.

gisu_perfume

Λάδι ενδυνάμωσης μαλλιών, Organics Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil, Miele, €12,95

Θρεπτικό έλαιο μαλλιών που ενδυναμώνει τα μήκη και τις άκρες των μαλλιών σου ενώ τα θρέφει αφήνοντάς τα λεία και απαλά σαν μετάξι. Ακόμη είναι ιδανικό και για το τριχωτό της κεφαλής ενάντια σε προβλήματα όπως η ξηροδερμία.

miele


Έλαιο προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού, Advanced Snail 96 Mucin, Cosrx, €34,90

Το essence προσώπου με σαλιγκάρι Cosrx Advanced Snail 96 Mucin περιέχει 96% βλέννα σαλιγκαριού, που εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ το προστατεύει από την απώλεια υγρασίας και βελτιώνει την ελαστικότητά του. Έτσι, το δέρμα αποκτά λάμψη, θρέψη και βελούδινη απαλότητα.

essence_snail

Lip balm - Moisturizing lip care, Summer Fridays, €26,95 (στα Sephora)

Vegan balm με κρεμώδη υφή που ενυδατώνει και καταπραΰνει τα ξηρά χείλη, χαρίζοντάς τους παράλληλα λαμπερή όψη. Προσφέρει ενυδάτωση με μια πινελιά χρώματος, σατινέ αποτέλεσμα και υπέροχο άρωμα.

summerfriday_lipbalm

Blemish Pad, Madecassoside, €54,08

Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης κηλίδων και μαύρων κηλίδων ή σε σημάδια της ακμής. Ακόμη προσφέρει ομοιόμορφο τόνο δέρματος και καταπραΰνει τους ερεθισμόυς. Χρησιμοποιείται ως μάσκα θεραπείας αλλά και ως επίθεμα περιποίησης.

Madecassoside_blemishpads

Αντηλιακό προσώπου, Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex SPF 50, Colorscience, €45

Ανάλαφρο αντηλιακό με σύνθεση από ορυκτά μετάλλα, που προσφέρει πολυεπίπεδη χρωματική κάλυψη και ημι-ματ φινίρισμα εξομαλύνοντας τον τόνο του δέρματος μέσα από μια ομοιόμορφη όψη.

flex