Winter hair tips: Πως να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή & λαμπερά το χειμώνα με 2 must-have προϊόντα!

Δες ποια είναι και πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, η υπερβολική υγρασία αλλά και ο κρύος αέρας μπορεί να γίνει σκληρός με τα μαλλιά σου. Η λύση για να τα προστατέψεις και να τα θωρακίσεις από τις ακραίες καιρικές συνθήκες είναι η προστασία τους με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, τα οποία και πρέπει να εφαρμόζεις ευλαβικά, όπου και εάν βρίσκεσαι.

Το σημαντικό σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι να επενδύσεις στα κατάλληλα προϊόντα που θα δώσουν στα μαλλιά σου βαθιά θρέψη και ενυδάτωση αποτρέποντας τυχόν φριζάρισμα. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσεις τα μαλλιά τους όμορφα και υγιή μέσα από μια λαμπερή όψη, όπως άλλωστε έκανε πρόσφατα και η Κάλλια Μέξη, η οποία ταξίδεψε στην παραμυθένια πόλη της Μπριζ με τον Τάσο Δούση και την εκπομπή «Εικόνες». Σύμμαχοί της σε αυτήν την αποστολή ήταν 2 top προϊόντα φροντίδας μαλλιών της Scandal beauty.

Αποστολή στην Μπριζ... με την καλύτερη φροντίδα μαλλιών & 2 must-have προϊόντα για το χειμώνα

Ψάχνοντας για την ιδανική χειμερινή περιποίηση για τα μαλλιά η Κάλλια Μέξη, στο πρόσφατο ταξίδι της με την εκπομπή «Εικόνες» έκανε το δικό της crash test σε 2 μοναδικά προϊόντα περιποίησης από την Scandal beauty που ξεχώρισε και έγιναν οι απόλυτοι σύμμαχοί της για τη συγκεκριμένη αποστολή.

calia_scandalebautyleavein
Credit φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Ποιά ήταν αυτά; Το Smooth Silk Keratin Leave in, ένα σπρέι με κερατίνη, πανθενόλη & πρωτεΐνες μεταξιού και το θρεπτικό λάδι μαλλιών, Smooth Silk Hair Oil Treatment με Argan & Moringa Oil, δυο μοναδικά προϊόντα φροντίδας που υπόσχονται να περιποιηθούν σε βάθος τα μαλλιά σου αφήνοντάς τα λεία, απαλά και μεταξένια.

calia_scandalbeauty
Credit φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Μάθε περισσότερα για τα 2 must-have προϊόντα της Κάλλιας

  • Το Smooth Silk Keratin Leave in είναι ένα θεραπευτικό leave-in μαλλιών, το οποίο αναπλάθει τα κατεστραμμένα μαλλιά, προσφέροντας ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη με μεγάλη διάρκεια. Χάρη στα ευεργετικά συστατικά του και την πολύτιμη σύνθεσή του, χωρίς paraben και αλλεργιογόνα, αποκαθιστά την υγρασία στα μαλλιά, βελτιώνει την ελαστικότητα και προλαμβάνει το σπάσιμο της τρίχας. Εφαρμόζεται σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Θα το βρεις στην τιμή των 14,90 ευρώ.

scandalbeauty_leaveinpsray

Πάρε μια μικρή γεύση από το προϊόν

  • Το λάδι μαλλιών με έλαιο Smooth Silk Hair Oil Treatment Argan & Moringa προσφέρει ανάλαφρη και γρήγορη απορρόφηση. Ειδικά σχεδιασμένο για να αναζωογονεί και να ενυδατώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά, το συγκεκριμένο έλαιο χαρίζει απίστευτη λάμψη και κίνηση. Ακόμη προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling και των ηλιακών ακτινών UV. Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σου και άπλωσέ το ομοιόμορφα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Θα το βρεις στην τιμή των 24,90 ευρώ.

scandalbeauty_oil

Δες και την εφαρμογή του εδώ

Info