Glazed blush trend: H hot τάση στο μακιγιάζ που είναι η απάντηση στη θαμπή επιδερμίδα του χειμώνα!

Μάθε περισσότερα για το νέο makeup trend

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Leonie Hanne
Instagram: Leonie Hanne

To glazed blush trend είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ, που από ό,τι φαίνεται θα πρωταγωνιστήσει αυτό το χειμώνα. Βασικό της χαρακτηριστικό είναι οι γυαλάδες στα ζυγωματικά μέσα από ένα ροδαλό εφέ, που αποτελεί και το επίκεντρο για το συγκεκριμένο makeup.

Συγκεκριμένα, όπως λέει και η ίδια η λέξη, πρόκειται για ένα γλασέ μακιγιάζ που δημιουργεί ένα λαμπερό φινίρισμα στα ζυγωματικά, το οποίο ανορθώνει και παράλληλα φωτίζει το πρόσωπο, ενώ είναι ιδανικό για να δώσει την απαραίτητη λάμψη στην επιδερμίδα σου και να αποχαιρετήσεις τη θαμπή όψη του χειμώνα. (δες τα καλύτερα & πιο οικονομικά κόκκινα κραγιόν για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου)

Μάθε περισσότερα για το Glazed blush trend & πως να το υιοθετήσεις

Συνήθως οι πιο δημοφιλείς τάσεις στο μακιγιάζ επικεντρώνονται στο βλέμμα ή στα χείλη. Έτσι, είναι από τις λίγες φορές που μια τάση, η οποία είναι και hot αυτή τη σεζόν δίνει έμφαση στα ζυγωματικά μέσα από ροδαλούς τόνους που έχουν ένα λαμπερό φινίρισμα. Προς το παρόν η συγκεκριμένη τάση εστιάζει σε ροζ τόνους που εφαρμόζονται στο κέντρο των ζυγωματικών όμως μπορεί να υιοθετηθεί εξίσου καλά και με καφέ ή ροδακινί αποχρώσεις με εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Πως να το πετύχεις

Για να το πετύχεις θα χρειαστείς ένα ροδαλό ρουζ, το οποίο θα απλώσεις προσεκτικά κατά μήκος των ζυγωματικών σου με τη βοήθεια από ένα ειδικό πινέλο-με διαγώνια άκρη- και ένα υγρό ή κόμπακτ highlighter.

Μόλις εφαρμόσεις το ρουζ με το πινέλο σου ξεκινώντας με φορά από πάνω προς τα κάτω πέρασε πάνω από αυτό μια ιδέα από ένα υγρό highlighter, φροντίζοντας να τονίσεις το σχήμα των ζυγωματικών σου και να φωτίσεις με αυτό το πρόσωπό σου. Ιδανικά για να συμπληρώσεις το beauty look σου αρμονικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα διάφανο ή ροζ lip gloss στα χείλη σου, το οποίο θα ολοκληρώσει το υπέροχο αυτό εφέ βγάζοντας ένα λαμπερό φινίρισμα στην επιδερμίδα σου χωρίς να καταφύγεις σε υπερβολές.