Αυτό το τζελ φρυδιών θα σε βοηθήσει να δώσεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου με λίγες κινήσεις!

Δες που θα το βρεις & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Τα τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα αφού ολοκληρώνουν ιδανικά το μακιγιάζ της και το αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λειτουργώντας ως ο τέλειος καμβάς για το πρόσωπο.

Για να τα πετύχεις θα χρειαστείς τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το επιθυμητό σχήμα, το οποίο θα είναι φυσικό χωρίς υπερβολές. Ένα από τα must-have προϊόντα φρυδιών για να υιοθετήσεις το τέλειο σχήμα είναι και το Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Gel, ένα τζελ φρυδιών, το οποίο συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του. (δες και ένα makeup tutorial με το πως να απλώσεις σωστά τα προϊόντα μακιγιάζ βήμα-βήμα)

Δες περισσότερα για το Brow Freeze Gel που θα δώσει το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου

Το Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Gel, είναι ένα καινοτόμο τζελ-κερί για τα φρύδια, το οποίο διαθέτει διπλό χτενάκι εφαρμογής που διαμορφώνει, σμιλεύει και σταθεροποιεί τα φρύδια χαρίζοντας ακρίβεια στο σχηματισμό σου, ενώ ακόμη γεμίζει και τα κενά.

anastasia_freezebrowgel

Το συγκεκριμένο τζελ, το οποίο θα το βρεις σε μια απόχρωση, χάρη στη μοναδική του δερματολογικά ελεγμένη σύνθεσή του χωρίς paraben, ορυκτέλαιο και αρώματα αγκαλιάζει κάθε τρίχα χαρίζοντας άμεσα διαχωρισμό και όγκο στα φρύδια σου. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την πρακτική συσκευασία του-διατίθεται και σε travel size- που το κάνει ιδανικό ακόμη και για μίνι αποδράσεις ή για να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου για γρήγορα ρετούς ακόμη και όταν είσαι εν κινήσει. Η travel size συσκευασία του κοστίζει 15,50 ευρώ στα Sephora.

Θυμίζουμε ότι το Anastasia Beverly Hills είναι ένα beauty brand με προϊόντα μακιγιάζ που λάνσαρε η ρουμανικής καταγωγής επιχειρηματίας Αnastasia Soare. Τα πρώτα της προϊόντα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 2000 και αμέσως αγαπήθηκαν από σταρ του Χόλιγουντ και όχι μόνο. Από τότε η Anastasia έχει συμπληρώσει την ομώνυμη σειρά καλλυντικών της με μοναδικά προϊόντα που έχουν γίνει best seller σε όλο τον κόσμο.