Αυτό το κραγιόν κοστίζει κάτω από 3 ευρώ & απλώνεται καλύτερα και από ένα πιο ακριβό!

Δες που θα το βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Με πάνω από 26,000 θετικά σχόλια και πεντάστερη κριτική στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο κραγιόν αποτελεί την τέλεια επιλογή για πλούσιο χρώμα στα χείλη μέσα από μια εύκολη εφαρμογή, που θα αφήσει τα χείλη σου απαλά και ενυδατωμένα. (ανακάλυψε πως να έχεις πιο μακριές βλεφαρίδες και πιο πυκνά φρύδια)

Ο λόγος για το κραγιόν Silk Finish της Wet n Wild, το οποίο αν και αποτελεί μια low-budget επιλογή κραγιόν θεωρείται από πολλές χρήστριες- που το έχουν ήδη τεστάρει- ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του, το οποίο μάλιστα μπορεί να συγκριθεί και με αντίστοιχα προϊόντα πολυτελών Οίκων.

Μάθε περισσότερα για το κραγιόν που κοστίζει κάτω από 3 ευρώ!

Το κραγιόν, Silk Finish της Wet n Wild χάρη στις ενυδατικές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες χαρίζει θρέψη στα χείλη αφήνοντάς τα λεία και απαλά σαν μετάξι. Η βιταμίνη Α & Ε της σύνθεσης μαζί με την ευεργετική αλόη και το έλαιο macademia προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στα χείλη μέσα από ένα πλούσιο και γεμάτο χρώμα που διαρκεί.

wetnwildlipstick

Σε όλα αυτά πρόσθεσε την εύκολη εφαρμογή του, που απλώνεται σαν χάδι πάνω στα χείλη σου γεμίζοντάς τα με το χρώμα της επιλογής σου. Θα το βρεις διαδικτυακά σε απαλές και πιο σκούρες αποχρώσεις στην τιμή των 2,49 ευρώ για να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Εφάρμοσέ το σωστά

Για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα των χειλιών σου πριν απλώσεις το κραγιόν σου περιέγραψε τα χείλη σου με ένα μολύβι χειλιών σε παρεμφερή απόχρωση. Στη συνέχεια με τη βοήθειά του γέμισε τα χείλη σου με αυτό και μετά εφάρμοσε το κραγιόν ξεκινώντας από το κέντρο τους. Με αυτόν τον τρόπο το χρώμα θα μείνει αναλλοίωτο στα χείλη σου για ώρες.

Μάλιστα εάν θέλεις να είναι ακόμη πιο σταθερό πριν χρησιμοποιήσει το μολύβι σου πέρασε μια ιδέα από ένα υγρό makeup ή concealer στην επιφάνεια των χειλιών σου. Έτσι, το χρώμα στα χείλη σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.