Άνοιξη 2024: Τα 4 top hair-looks που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν!

Aνακάλυψε τις νέες τάσεις στα μαλλιά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η σεζόν ξεκινά δυναμικά με ανάλαφρα κυματιστά χτενίσματα, στιλιζαρισμένα σινιόν, επιμελώς ατημέλητα bob αλλά και υπέροχα αξεσουάρ που στολίζουν τα μαλλιά σου. Με άλλα λόγια η φετινή άνοιξη τα έχει κυριολεκτικά όλα μέσα από μοναδικά hair-looks που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις μας και θα τις κάνουν να ξεχωρίσουν για μια ακόμη φορά.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μελετήσεις προσεκτικά της τάσεις της σεζόν, που ξεπηδούν από τα ντεφιλέ γνωστών σχεδιαστών αλλά και μέσα από red-carpet εμφανίσεις των αγαπημένων μας σταρ και influnecers και να τις προσαρμόσεις σύμφωνα στο στιλ και στην προσωπικότητά σου προκειμένου να αποκτήσεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα για το οποίοι όλοι θα μιλούν!

Αυτά είναι τα 4 top hair-looks που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτήν την Άνοιξη!

  • Κορδέλες και φιόγκοι στα μαλλιά! Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών της Bella Hadid-η κορδέλα- είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή για να κάνεις upgrade στο hair-look σου στολίζοντάς το με ένα trendy hair accessory. Σημείωσε ότι τόσο η κορδέλα όσο και οι φιόγκοι στα μαλλιά μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά ένα ψηλό ponytail ή ακόμη και ένα χτένισμα half up-half down, το οποίο θα δώσει μια girly πινελιά στο total look σου.

  • Mermaid waves. Τα κυματιστά μαλλιά είναι στους πρωταγωνιστές της σεζόν. Μάλιστα, ειδικά για αυτή τη σεζόν το wavy αυτό εφέ θυμίζει το hair-look thw μικρής γοργόνας!

  • Το κλασικό και διαχρονικό bob, ή αλλιώς καρέ είναι τα τελευταία χρόνια μια τάση που είναι πάντα επίκαιρη. Μάλιστα για τη φετινή Άνοιξη το συγκεκριμένο κούρεμα αποκτά μια πιο ανάλαφρη διάθεση και όγκο θυμίζοντάς μας χτενίσματα από τη δεκαετία του 1990.

  • Sleek bun. To stylish χτένισμα που λατρεύουν δημοφιλείς influencers έρχεται και πάλι στο προσκήνιο σε μια πιο κλασική και συνάμα μοντέρνα εκδοχή-με χωρίστρα στη μέση- προκειμένου να το υιοθετήσεις για μια casual ή πιο βραδινή εμφάνιση.