Ίσια μαλλιά χωρίς όγκο; Με αυτά τα εργαλεία styling θα τα κάνεις να δείχνουν πιο πυκνά & πιο πλούσια!

Δες τα hair-gadgets που θα σε βοηθήσουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά θέλουν και το κατάλληλο styling προκειμένου να αποκτήσουν τον απαραίτητο όγκο μέσα ένα χτένισμα που θα τους δώσει πυκνότητα και ζωντάνια.

Στην περίπτωση λοιπόν που δυσκολεύεσαι να αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για τα μαλλιά σου έχουμε τη λύση με συμμάχους τα σωστά εργαλεία stying, τα οποία με το κατάλληλο φορμάρισμα θα σου δώσουν σούπερ όγκο. (δες και πώς να φορέσεις την κορδέλα μαλλιών, το trendy αξεσουάρ που επιστρέφει δυναμικά από τα 90's)

Ίσια μαλλιά χωρίς όγκο; Δες τις θα χρειαστείς για να δείχνουν πιο πυκνά και πιο πλούσια!

Εκτός από την κατάλληλη φροντίδα, μέσα από εξειδικευμένα προϊόντα για άτονα, λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο, σημαντικό είναι και το styling, το οποίο θα τους δώσει το επιθυμητό εφέ. Γι' αυτό το λόγο και τα εργαλεία μαλλιών που θα επιλέξεις πρέπει να τηρούν κάποιες προδιαγραφές προκειμένου να δώσουν στα μαλλιά σου όγκο, κίνηση και ζωντάνια,


Με αυτά τα 5 εργαλεία styling θα αποκτήσεις σούπερ όγκο στα μαλλιά

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα beauty-gadgets για τα μαλλιά που υπόσχονται να σου δώσουν τέλειο φορμάρισμα με λίγες κινήσεις!

Multistyler Airwrap Complete Long Copper/Dark Blue/Copper, Dyson
(Instagram: dyson_damkalidis_distributor)

Hair gadget- με 5 εργαλεία, τα οποία επανασχεδιάστηκαν πρόσφατα-που αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda προσφέροντας ένα pro αποτέλεσμα για τα μαλλιά μου με λίγες μόνο κινήσεις.

dyson_airwrap_styler

Εργαλείο styling, Keratin Protect Rotating Air Styler, Remington (remington.gr)

Λειτουργεί ως σεσουάρ και βούρτσα μαζί, για να δώσει ένα επαγγελματικό look χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ένα σεσουάρ και μία στρογγυλή βούρτσα

remington

Περιστρεφόμενη βούρτσα ζεστού αέρα από κεραμικό και ιόντα, Bellissima (σε καταστήματα με ηλεκτρικά είδη & online)

Mε αυτόματη περιστροφή, η συγκεκριμένη βούρτσα σου επιτρέπει να διαμορφώνεις το επιθυμητό styling εύκολα και γρήγορα με μια απλή κίνηση.

bellissima_brush

Ηλεκτρική Βούρτσα Air Style 1000 με Αέρα για ίσιωμα και μπούκλες, Babyliss (σε καταστήματα με ηλεκτρικά είδη & online)

Στεγνώνει τα μαλλιά, τους δίνει το επιθυμητό σχήμα, ενώ ακόμη χαρίζει όγκο και λάμψη στο χτένισμα μειώνοντας το στατικό ηλεκτρισμό.

babylish

Επαγγελματική θερμαινόμενη βούρτσα για γρήγορο styling χωρίς κόπο, Glide, ghd (σε κομμωτήρια & συγκεκριμένα σημεία πώλησης)

Tιθασεύει και λειαίνει τα στεγνά μαλλιά εύκολα και γρήγορα, ενώ με τη βοήθειά της μπορείς να κάνεις styling με λίγες κινήσεις.

ghd_glide