5 value for money lip oils - με τιμές που ξεκινούν από 3,79 ευρώ - για σούπερ ενυδάτωση & λάμψη στα χείλη σου!

Δες ποια είναι & τι περιέχουν στη σύνθεσή τους

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Δεν είναι lip balm αλλά ούτε και lip gloss! Τα lip oils είναι πολυ-χρηστικά προϊόντα που συνδυάζουν μοναδικά τα πολύτιμα και ευεργτικά οφέλη και των δυο αναβαθμίζοντας τη ρουτίνα ομορφιάς για τα χείλη σου μέσα από ένα λαμπερό φινίρισμα.

Χάρη στην ενυδατική τους σύνθεση, τα lip oils, χαρίζουν βαθιά θρέψη στα χείλη, ακόμη και εάν είναι ξηρά και αφυδατωμένα, μέσα από μια διακριτική λάμψη. Στις πολύτιμες φόρμουλές τους περιέχονται, μεταξύ άλλων, συστατικά όπως ελαιόλαδο, jojoba oil, sunflower αλλά και seed oil που δίνουν στα χείλη μια βελούδινη αίσθηση που διαρκεί. (δες και το κόλπο με το αγγούρι που μειώνει τους ερεθισμούς στο πρόσωπο με το οποίο έχει τρελαθεί το TikTok)

4+1 lip oil τα οποία θα δώσουν βαθιά ενυδάτωση & λάμψη στα χείλη σου!

Ψάξαμε και βρήκαμε 5 value for money lip oils, τα οποία υπόσχονται να θρέψουν σε βάθος τα χείλη σου χαρίζοντάς τους ένα υπέροχο λαμπερό φινίρισμα.

Θρεπτικό έλαιο χειλιών, Hydra Kiss Lip Oil No 03, Essence, €3,79

Το υαλουρονικό οξύ, το έλαιο τζοτζόμπα, η βιταμίνη Ε και το έλαιο από άνθη του αγρού της σύνθεσης προσφέρει απαλά και ενυδατωμένα χείλη μέσα από μια πινελιά χρώματος που ταιριάζει με οποιονδήποτε τόνο επιδερμίδας!

essencelipoil

Έλαιο χειλιών, Makeup Fat Oil Lip Drip No 05, Nyx professional makeup, €8,90

Προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη και έντονη ενυδάτωση και προστασία στα χείλη που διαρκεί έως και 12 ώρες. Επίσης το απλικατέρ του, κάνει την εφαρμογή ακόμη πιο εύκολη.

nyx_lipoil

Έλαιο χειλιών, Honey Infused Lip Oil, Gisou, €28,95 (στα Sephora)

Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης το συγκεκριμένο έλαιο είναι πολύ θρεπτικό και ενυδατικό για τα χείλη αφήνοντάς τα πιο απαλά και πιο λεία μέσα από μια υγιή, χρυσαφένια λάμψη.

gisou_lipoil

Lip & Cheek Oil The Og Extra, Mua, €4,99

Με εκχύλισμα καρύδας προσαρμόζεται στο pH του δέρματός, μεταμορφώνοντας το σε φουξ-ροζ απόχρωση κατά την εφαρμογή του. Η φόρμουλα που μοιάζει με λάδι περιέχει ακόμη Jojoba & Βιταμίνη Ε για θρέψη του δέρματος αφήνοντας ένα λαμπερό τελείωμα.

mua_lipoil

Έλαιο χειλιών, Lip Comfort Oil Βι 16, Clarins, €29,57

Χαρίζει φυσικό χρώμα στα χείλη και λαμπερό look συνδυάζοντας τα οφέλη περιποίησης. Ακόμη προσφέρει μια αίσθηση άνεσης στα χείλη για ώρες.

clarins_lipoil