Αυτό το σαμπουάν ενδυνάμωσης είναι ιδανικό για ταλαιπωρημένα μαλλιά που δεν μακραίνουν με τίποτα!

Ενισχύει την τρίχα και χαρίζει όγκο και μήκος!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες, προϋποθέτει τη σωστή φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα-κλειδί τα οποία θα χαρίσουν στα μαλλιά σου ενδυνάμωση αυξάνοντας τον όγκο, την πυκνότητά αλλά και το μήκος τους. (δες και για το λάδι καρύδας, το μυστικό για ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά)

Σε αυτό θα σε βοηθήσουν δραστικές φόρμουλες, που χάρη στα πολύτιμα συστατικά τους θα δώσουν στα μαλλιά σου όλα όσα έχουν ανάγκη για να τα ενισχύσουν και να τα ενδυναμώσουν προσφέροντάς τους απλόχερα τα ευεργετικά συστατικά τους. Μια από αυτές είναι και το σαμπουάν, Mielle Organics, Rosemary Mint, Strengthening Shampoo με βασικά συστατικά τη μέντα και το δεντρολίβανο, το οποίο υπόσχεται να ενδυναμώσει την τρίχα αποτρέποντας το σπάσιμο και να σου χαρίσει μακριά μαλλιά γεμάτα υγεία και ζωντάνια.

Μάθε περισσότερα για το σαμπουάν που είναι κατάλληλο για μαλλιά που δεν μακραίνουν εύκολα!

Με πιστοποιημένα οργανικά συστατικά όπως: το λάδι καρύδας και το έλαιο σπόρων babassu, που επανορθώνουν τα αδύναμα ή εύθραυστα μαλλιά, το συγκεκριμένο σαμπουάν είναι ιδανικό για να ενυδατώσει και να θρέψει σε βάθος τα μαλλιά σου. Συγκεκριμένα, το Mielle Organics, Rosemary Mint, Strengthening Shampoo με μέντα και δεντρολίβανο καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και τα προστατεύει. Ακόμη, ενδυναμώνει την τρίχα και χαρίζει στα μαλλιά μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης μέσα από μια απαλή και λεία όψη. Θα το βρεις online με τιμή που ξεκινά από 12,95 ευρώ.

miele_shampoo

Tα πολύτιμα οφέλη του

  • Χαρίζει θρέψη και ενδυνάμωση.
  • Καταπολεμά της ψαλίδα.
  • Βοηθά τα μαλλιά σου να μακραίνουν πιο εύκολα.
  • Προσφέρει λάμψη στα μαλλιά.
  • Ενδυναμώνει την τρίχα.
  • Αφήνει ένα υπέροχο άρωμα..

Το how to της εφαρμογής

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα από το σαμπουάν στα χέρια σου και κάνε ένα ελαφρύ μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά δημιουργώντας πλούσιο αφρό. Μόλις τελειώσεις ξέπλυνε καλά και μετά επανέλαβε άλλη μια φορά τη διαδικασία. Ολοκληρώνοντας εφάρμοσε μια αντίστοιχη μάσκα ή conditioner ενδυνάμωσης μαλλιών, που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα δίνοντας όγκο και μήκος στα μαλλιά σου με τον πιο φυσικό τρόπο.