Valentine's Day: 5 εντυπωσιακά μακιγιάζ για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Βρες το beauty look που σου ταιριάζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει όλες μας σκεφτόμαστε όλα εκείνα που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε στα καλύτερά μας για την γιορτή των ερωτευμένων προκειμένου να τη γιορτάσουμε με το ταίρι μας, και όχι μόνο.

Εάν λοιπόν στα σχέδιά σου είναι μια ρομαντική έξοδο για φαγητό ή ποτό τότε θα πρέπει εκτός από τις στιλιστικές σου επιλογές να σκεφτείς και το κατάλληλο makeup look που θα σε συνοδέψει τη συγκεκριμένη ημέρα.(δες και τα καλύτερα & πιο οικονομικά κόκκινα κραγιόν για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου)

4+1 εντυπωσιακά makeup looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ψάξαμε και βρήκαμε 5 εντυπωσιακά και διαφορετικά makeup looks, που υπόσχονται να σε κάνουν να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου όποιο beauty look και εάν επιλέξεις για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Φλογερά χείλη που βάζουν φωτιά

To κόκκινο κραγιόν στα χείλη αποτελεί την must επιλογή για τη συγκεκριμένη ημέρα. Χτίσε λοιπόν μια καλή βάση στην επιδερμίδα σου, τόνισε απαλά τα βλέφαρα και στη συνέχεια εφάρμοσε το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν πάνω στα χείλη σου ξεκινώντας από το κέντρο τους. Για έξτρα διάρκεια πριν το απλώσεις σχημάτισε το περίγραμμά τους με ένα μολύβι χειλιών σε παρεμφερή απόχρωση και μετά γέμισε τα χείλη σου με αυτό. Έτσι, το χρώμα στα χείλη σου θα διατηρηθεί αναλλοίωτο για ώρες.


Έντονο βλέμμα που μαγνητίζει

Λατρεύεις να δίνεις ένταση στα βλέφαρα; Εάν ναι, τότε ένα έντονο smokey eye look είναι η ιδανική επιλογή για την ημέρα των ερωτευμένων. Για να το υιοθετήσεις επίλεξε σκουρόχρωμα μολύβια ματιών και σκιές με τα οποία θα σχηματίσεις το συγκεκριμένο εφέ στο βλέμμα αφήνοντας χείλη και ζυγωματικά σε πιο ήπιους και διακριτικούς τόνους.


Ροζ πινελιές για έξτρα ρομαντισμό

Δώσε στο μακιγιάζ σου μια girly πινελιά επιλέγοντας ροζ αποχρώσεις για βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις ένα ρομαντικό beauty look που ταιριάζει γάντι στην ημέρα. Απαραίτητη προϋπόθεση; Μια καλή βάση που θα το αναδείξει.


Beautiful bronze touch

To μπρονζέ άγγιγμα είναι μια εναλλακτική πρόταση για τη συγκεκριμένη ημέρα, ειδικά για όσες λατρεύουν τις γήινες αποχρώσεις. Στα plus του σημείωσε ότι θα δώσει στην επιδερμίδα σου ένα υπέροχο sunkissed εφέ που θα αναδείξει κάθε σου outfit.


Monochromatic is back

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ σε δαμασκηνί τόνους αποτελεί μια safe επιλογή που μπορείς να υιοθετήσεις εύκολα και χωρίς να είσαι ιδιαίτερα επιδέξια για τη συγκεκριμένη ημέρα. Για να τονιστεί ακόμη καλύτερα δώσε έξτρα έμφαση στο σχήμα των φρυδιών σου, που αποτελούν και το κάδρο για κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ.