Aυτό είναι το πολυτελές foundation που χαρίζει λάμψη & προστασία από τη γήρανση της επιδερμίδας!

Δες πού θα το βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Δεδομένου ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έντονο άγχος και στρες, ρύπανση από το εξωτερικό περιβάλλον, κακή διατροφή και έλλειψη ύπνου επηρεάζει αρνητικά την επιδερμίδα σου δημιουργώντας ατέλειες, το foundation είναι αναμφίβολα το προϊόν-κλειδί που θα σε βοηθήσει να τις καλύψεις μέσα από μια ομοιόμορφη και λαμπερή όψη. (δες και τον ορό ρετινόλης που κοστίζει κάτω από 19 ευρώ και χαρίζει εφέ botox στο πρόσωπο)

Αναζητώντας λοιπόν το κατάλληλο makeup τα social media και συγκεκριμένα η δημοφιλής πλατφόρμα του TikTok ξεχώρισαν το υγρό foundation, Real Flawless της Laura Mercier, τα βίντεο του οποίου ξεπέρασαν ήδη τις 40 εκατομμύρια προβολές φέρνοντας το στις top επιλογές των χρηστών του σε ό,τι αφορά την κατηγορία foundation.

Mάθε περισσότερα για το πολυτελές foundation που προστατεύει και από τη γήρανση!

Το Real Flawless Weightless Perfecting Foundation, που φέρει την υπογραφή της Laura Mecier, είναι ένα πολύ-λειτουργικό makeup που χαρίζει τέλεια κάλυψη μέσα από μια υγιή και λαμπερή όψη. H πολύτιμη Vegan σύνθεσή του-χωρίς άρωμα-διαθέτει την τεχνολογία Perfecting Color, που προσφέρει την ιδανική κάλυψη χωρίς ωστόσο να επιβαρύνει την επιδερμίδα σου.

lauramercier_foundation

Ακόμη, η ευεργετική του σύνθεση περιέχει αντιοξειδωτικά, τα οποία δρουν ενάντια σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες, διεσταλμένους πόρους αλλά και μαύρους κύκλους, ενώ ακόμη προστατεύει το δέρμα σου από την πρόωρη γήρανση. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την τεχνολογία Auto-Balancing, η οποία ενυδατώνει άμεσα, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και προσφέρει λεία και απαλή επιδερμίδα γεμάτη φωτεινότητα και λάμψη.

Σημείωσε ότι η δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλά του εφαρμόζεται εύκολα στο δέρμα σου καλύπτοντας κάθε ατέλεια και μάλιστα με μεγάλη διάρκεια που φθάνει έως και τις 12 ώρες. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και των πολύ ευαίσθητων. Θα το βρεις στην τιμή των 55,10 ευρώ στο πολυκαταστήματα attica, στο atticadps.gr & στο Hondos Center Γλυφάδας.

Η πρώην makeup artist και ιδρύτρια της μάρκας, Laura Mercier εξηγεί τη φιλοσοφία της για τη χρήση του makeup «Ένα foundation δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται ματ. Το σημαντικό είναι να χαρίζει μια φρέσκια επιδερμίδα μέσα από μια διακριτική φωτεινότητα».