Ξέχνα το makeup - Aυτό το 2 σε 1 προϊόν θα χρειαστείς για κάλυψη & λάμψη στο πρόσωπο!

Δες την τέλεια εναλλακτική για φροντίδα & ήπια κάλυψη μαζί!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Eάν είσαι από εκείνες που θεωρούν ότι η εφαρμογή του makeup επιβαρύνει την επιδερμίδα κάνοντάς τη να δείχνει πιο σκληρή και κουρασμένη δεν είσαι μόνη! Και αυτό γιατί πολλές γυναίκες αποφεύγουν τη χρήση του για τους ίδιους ακριβώς λόγους επιλέγοντας εναλλακτικά άλλες φόρμουλες, που χαρίζουν περιποίηση και κάλυψη μαζί. (δες και τον ορό ρετινόλης που κοστίζει κάτω από 19 ευρώ και χαρίζει εφέ botox στο πρόσωπο)

Μια από αυτές είναι και τα tinted moisturisers, ενυδατικά προϊόντα με πολύτιμες ιδιότητες που θρέφουν σε βάθος το δέρμα σου, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια ήπια κάλυψη στην επιδερμίδα. Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή για όσες θέλουν να συνδυάσουν τη φροντίδα με την κάλυψη μέσα από ένα προϊόν που θα τους χαρίσει κα τα δυο, χωρίς εκπτώσεις! Ψάχνοντας λοιπόν για το καλύτερο στην κατηγορία του καταλήξαμε στο Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 της Nars, το οποίο συγκεντρώνει τις πιο καλές κριτικές από τους χρήστες του.

Μάθε περισσότερα για το 2 σε 1 προϊόν που χαρίζει κάλυψη & λάμψη στο πρόσωπο & δεν είναι makeup

Tο Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 της Nars είναι ένα ανάλαφρο ενυδατικό προϊόν με χρώμα, που προσφέρει ήπια κάλυψη, αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος με δείκτη SPF 30, ενώ ακόμη βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδα, χαρίζοντάς φωτεινή όψη υγείας.

narstinted_moisturizer

Η μη λιπαρή σύνθεσή του δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο χρώματος και αντηλιακής προστασίας στο δέρμα σου μέσα από μια ήπια κάλυψη. Ακόμη η δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλά του ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας νεανική, δροσερή, φυσική λάμψη.

Το how to της εφαρμογής

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν σε καθαρή επιδερμίδα και σβήσε με τις άκρες των δακτύλων σου για ένα φυσικό ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα. Ξεκίνησε την εφαρμογή από τα ζυγωματικά σου και συνέχισε περνώντας μια ιδέα από τη μύτη και το μέτωπο για να δώσεις ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα σου. Θα το βρεις στην τιμή των 52,95 ευρώ στα Sephora.