Αυτό είναι το τέλειο hair-gadget που ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά με αέρα χωρίς να τα φθείρει!

To Dyson Αirstrait αποτελεί μια ακόμη καινοτομία του δημοφιλούς brand

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Αυτό είναι το τέλειο hair-gadget που ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά με αέρα χωρίς να τα φθείρει!

Τώρα το τέλειο styling μαλλιών ξεκινά από τα βρεγμένα μαλλιά... Με ποιο τρόπο; Μέσα από ένα πρωτοποριακό hair-gagdet που θα αλλάξει τον τρόπο που φορμάρεις τα μαλλιά σου και θα κάνει τη ρουτίνα του styling ακόμη πιο απλή και γρήγορη, όπως άλλωστε έκανε και με τη δική μου!

Ο λόγος για το νέο Dyson Airstrait, που στεγνώνει και ισιώνει τα μαλλιά ταυτόχρονα χωρίς να τα φθείρει από τη θερμότητα αφού δεν διαθέτει καυτές πλάκες. Βασικό χαρακτηριστικό του πρωτοποριακού αυτού hair-gadget της Dyson είναι ότι αξιοποιεί μια καινοτόμο τεχνολογία με αέρα υψηλής πίεσης που ισιώνει τα μαλλιά καθώς στεγνώνουν.

Μάθε περισσότερα για το νέο hair-gadget που ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά με αέρα

Το ολοκαίνουργιο ισιωτικό Dyson Airstrait -χάρη στην τεχνολογία με αέρα υψηλής πίεσης- θερμαίνεται με απόλυτη ακρίβεια για να πετύχεις το απόλυτο styling με λιγότερη φθορά και σπάσιμο της τρίχας. Highlight του; Οι 2 επιλογές styling από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά (Wet) και απευθείας σε στεγνά μαλλιά (Dry) για να ανανεώσεις το look σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ισιώσεις απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά ή να τα φρεσκάρεις με τη δύναμη του αέρα χωρίς να τα φθείρεις από τη θερμότητα, αφού δεν διαθέτει καυτές πλάκες.

γυναίκες που κάνουν styling στα μαλλιά τους

Συγκεκριμένα, διαθέτει λειτουργία του Έξυπνου Ελέγχου Θερμότητας αφού οι θερμικές αντιστάσεις (thermistors), που βρίσκονται στους βραχίονες της συσκευής, ρυθμίζουν τη θερμοκρασία ροής αέρα έως και 30 φορές το δευτερόλεπτο, για να αποτρέψουν τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα αφήνοντας μια φυσική λάμψη στα μαλλιά.

Τα πλεονεκτήματά του

  • Διαθέτει δύο (2) επιλογές styling, από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά (Wet) και απευθείας σε στεγνά μαλλιά (Dry) για να ανανεώσεις το styling.
  • Χαρίζει φυσικό ίσιο αποτέλεσμα για διαφορετικούς τύπους μαλλιών.
  • Μειώνει σημαντικά το χρόνο προετοιμασίας.
  • Προσφέρει υγιή μαλλιά.

νέο εργαλείο μαλλιών dyson airstrait

Πώς λειτουργεί

Το μοναδικό αυτό εργαλείο για τα μαλλιά είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά looks μέσα από ένα φυσικό αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς φθορά. Σημείωσε ότι για να ισιώσεις από βρεγμένα μαλλιά απαιτείται υψηλότερη ροή αέρα για να στεγνώσουν ακόμη πιο γρήγορα, ενώ χρειάζεται και λιγότερη θερμότητα. Από την άλλη για να φορμάρεις τα στεγνά μαλλιά απαιτείται υψηλότερη θερμοκρασία και λιγότερη ροή αέρα καθώς τα μαλλιά είναι ήδη στεγνά. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά δεν έχουν καθόλου φθορά κατά τη διάρκεια του styling.

styling μαλλιών dyson

To how to της εφαρμογής

Αρχικά στέγνωσε τη ρίζα των μαλλιών σου. Στη συνέχεια ίσιωσε και στέγνωσε τα μαλλιά σου ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία από βρεγμένα σε στεγνά (wet), που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το επιθυμητό styling μέσα από προκαθορισμένες θερμοκρασίες (80º C, 110º C και 140º C).

ισιωτικό μαλλιών dyson

Για ανανέωση του styling σε στεγνά μαλλιά επιλέγεις τους 120°, 140° ή 160°C στην λειτουργία Boost. Τέλος, για να ολοκληρώσεις το χτένισμα και να του δώσεις έξτρα διάρκεια επίλεξε τον κρύο αέρα.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account: @dyson_damkalidis_distributor