Αυτό το σαμπουάν φαρμακείου - κοστίζει κάτω από 20 ευρώ- μεταμορφώνει τα λεπτά μαλλιά & τους δίνει άμεσα ζωντάνια & όγκο!

Ανακάλυψε τα πολύτιμα οφέλη του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Εάν ξοδεύεις αρκετά χρήματα για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου και ελάχιστα για την περιποίηση των μαλλιών τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφθείς! Και αυτό γιατί το να επιλέγεις πιο προσεκτικά ευεργετικές φόρμουλες είτε από το κομμωτήριο είτε από το φαρμακείο, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου μπορεί όντως να κάνει τη διαφορά στην όψη τους προσφέροντάς υγεία, ζωντάνια και λάμψη.

Αυτό μάλιστα είναι περισσότερο από επιβεβλημένο στην περίπτωση που έχεις λεπτά και εύθραστα μαλλιά μια και έχουν ανάγκη από στοχευμένη φροντίδα. Μια καλή επιλογή, που συγκεντρώνει και πολλές θετικές κριτικές είναι το Rene Furterer Tonucia Replumping Shampoo, ένα σαμπουάν φαρμακείου το οποίο χαρίζει άμεσα πυκνότητα τονώνοντας παράλληλα το τριχωτό της κεφαλής. Επιπλέον, προσφέρει αναζωογόνηση στην τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες προσφέροντας μια υγιή και νεανική όψη στα μαλλιά σου. (δες και τα κόλπα για να ξεμπερδεύεις εύκολα τα μαλλιά σου χωρίς να σπάνε)

Λίγα λόγια για το σαμπουάν φαρμακείου που μεταμορφώνει τα λεπτά μαλλιά και τους χαρίζει ζωντάνια & όγκο

Το Rene Furterer Tonucia Shampooing Repulpant είναι ένα σαμπουάν με 90 % φυτικά συστατικά, που καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει τα μαλλιά, ενώ ακόμη ενδυναμώνει την τρίχα. Περιέχει υαλουρονικό οξύ φυτικής προέλευσης, το οποίο αναζωογονεί και ενισχύει τις ίνες της τρίχας χαρίζοντας άμεση αναζωογόνηση στα λεπτά και κουρασμένα μαλλιά μέσα από ένα διακριτικό άρωμα.

σαμπουάν μαλλιών rene furterer

Σε όλα αυτά την πολύτιμη σύνθεσή του με βιοσφαιρίδια αιθέριου ελαίου πορτοκαλιού που διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής μέσα από ένα χαλαρωτικό και απολαυστικά θηλυκό άρωμα. Έτσι, τα μαλλιά είναι πιο ευκολοχτένιστα, με έξτρα πυκνότητα και λάμψη από τη ρίζα έως τις άκρες. Ενδείκνυται για τα πολύ λεπτά, αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά και για συχνή χρήση.

To how to της εφαρμογής

Εφάρμοσέ μια μικρή ποσότητα στο τριχωτό κεφαλής και με λίγο νερό κάνε αφρό με κυκλικές κινήσεις που ξεκινούν από τον αυχένα και φθάνουν στην κορυφή της κεφαλής. Στη συνέχεια άφησέ το να δράσει για 2-3 λεπτά πριν ξεβγάλεις. Θα το βρεις στα Φαρμακεία με τιμή που ξεκινά κάτω από 20 ευρώ.