Με αυτή τη μάσκαρα που έχει τις καλύτερες κριτικές & κοστίζει κάτω από 15 ευρώ θα αποκτήσεις απίστευτο όγκο & μήκος στις βλεφαρίδες σου!

Δες ποια είναι και πού θα τη βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Με πάνω από 54.000 θετικά σχόλια στη δημοφιλή πλατφόρμα της Amazon η συγκεκριμένη μάσκαρα αναμφισβήτητα κρατά τα ινία- εδώ και χρόνια- για εντυπωσιακές βλεφαρίδες με σούπερ όγκο και απίστευτο μήκος ακόμη και με μια στρώση. Μάλιστα, ανεξάρτητα από το αν οι φυσικές σου βλεφαρίδες είναι λεπτές, ίσιες, ατίθασες ή εύθραυστες, κάθε κριτική φαίνεται να συμφωνεί ότι αυτή η μάσκαρα είναι απλά «μαγική». (δες και τις 5 καλύτερες & πιο οικονομικές μπλε μάσκαρα - κοστίζουν κάτω από 17 ευρώ- για ένα εντυπωσιακό βλέμμα εμπνευσμένο από τα 80s)

Ο λόγος για τη μάσκαρα Maybelline New York Lash Sensational, η οποία είναι κορυφαία και best seller στην κατηγορία της. Αιτία γι' αυτό εκτός από τη μοναδική της σύνθεση είναι και το εργονομικό και παράλληλα λειτουργικό βουρτσάκι της, που λειτουργεί όπως ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες επιμηκύνοντάς τες με λίγες μόνο κινήσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα υιοθετήσεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ εύκολα και απλά.

Δες τη μάσκαρα με τις πιο καλές κριτικές που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σούπερ όγκο & μήκος στις βλεφαρίδες σου - Κοστίζει κάτω από 15 ευρώ

Η μάσκαρα Lash Sensational της Maybelline New York θα σε βοηθήσει να τονίσεις και να αναδείξεις το 100% των βλεφαρίδων σου, ακόμη και το πιο κοντών. Διαθέτει βουρτσάκι σιλικόνης σε σχήμα βεντάλιας, το οποίο είναι ιδανικό για να τους δώσει τον επιθυμητό όγκο και μήκος.

μαύρη μάσκαρα lash sensational maybelline new york


Έτσι, θα αποκτήσεις πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες με έξτρα μήκος και καμπυλότητα. Σημείωσε ότι η Lash Sensational χάρη στο επαναστατικό βουρτσάκι σιλικόνης -που διαθέτει 6 μήκη ακίδων- αναδεικνύει το 100% των βλεφαρίδων σου με τις εξωτερικές ακίδες να τις ξεδιπλώνουν! Θα τη βρεις στην τιμή των 14,20 ευρώ στα καταστήματα καλλυντικών.

To how to της εφαρμογής

Χρησιμοποίησε την εσωτερική πλευρά από το βουρτσάκι για να αγκαλιάσεις τις ρίζες των βλεφαρίδων και εφάρμοσε μια πρώτη στρώση -ξεκινώντας από τις ρίζες έως τις άκρες τους. Στη συνέχεια και με την εξωτερική πλευρά της άπλωσε μια στρώση τις άκρες των βλεφαρίδων για εντυπωσιακό εφέ βεντάλιας. Φρόντισε να επαναλάβεις την εφαρμογή των στρώσεων πριν στεγνώσει η κάθε μία.