Mε αυτά τα κόλπα θα αποκτήσεις ένα φρέσκο & λαμπερό ανοιξιάτικο μακιγιάζ σε 6 βήματα!

Τα συστήνουν ανεπιφύλακτα και οι επαγγελματίες makeup artists

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα κόλπα για να υιοθετήσεις ένα λαμπερό ανοιξιάτικο μακιγιάζ που ακτινοβολεί ζωντάνια βρίσκονται σε μερικά έξυπνα και πρακτικά tips που εάν τα ακολουθήσεις θα δημιουργήσεις το τέλειο beauty look για τη σεζόν. (δες και την dark rosy lips, την αντισυμβατική & πιο απρόβλεπτη τάση στο μακιγιάζ των χειλιών για την άνοιξη)

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εύκολα και πρακτικά, τα οποία συστήνουν ανεπιφύλακτα και οι δημοφιλείς makeup artist, τα οποία θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα καλύτερα makeup looks της άνοιξης!

Mε αυτά τα κόλπα θα αποκτήσεις ένα φρέσκο & λαμπερό ανοιξιάτικο μακιγιάζ σε 6 βήματα!

  • Bήμα 1ο: Προετοίμασε σωστά την επιδερμίδα σου. Καθάρισε καλά το πρόσωπό σου και στη συνέχεια εφάρμοσε την κατάλληλη κρέμα που θα το ενυδατώσει σε βάθος. Ιδανικά επίλεξε συνθέσεις με συστατικά όπως: υαλουρονικό και σκουαλένιο καθώς ενισχύουν την ενυδάτωση.


  • Βήμα 2ο: Προτίμησε μια ανάλαφρη κρέμα με χρώμα αντί για ένα makeup. Και αυτό γιατί θα ενυδατώσει σωστά το δέρμα σου χαρίζοντας ήπια κάλυψη, που ταιριάζει καισ την εποχή. Μάλιστα κατά την εφαρμογή της χρησιμοποίησε τα δάκτυλά σου, αντί για ένα πινέλο προκειμένου να είναι πιο ανάλαφρο το αποτέλεσμα.
  • Βήμα 3ο: Πρόσθεσε πινελιές λάμψης με ένα highlighter. O πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμψει. Με ένα πινέλο πέρασε μια ιδέα από ένα highlighter σε στρατηγικά σημεία του προσώπου όπως ψηλά στα ζυγωματικά, στους κροτάφους και κάτω από τα φρύδια σου.
  • Βήμα 4ο: Δημιούργησε ένα ροδαλό εφέ στην επιδερμίδα σου. Εφάρμοσε λίγο κρεμώδες ρουζ σε ροζ απόχρωση στο κέντρο των ζυγωματικών για ένα φυσικό λαμπερό εφέ στο πρόσωπό σου.
  • Βήμα 5ο: Τόνισε απαλά το βλέμμα. Απόφυγε τις ματ σκιές και προτίμησε πιο shimmer σε nude ή ροζ αποχρώσεις που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου μια ανεπιτήδευτη λάμψη. Επίσης, περιόρισε τις πολλές στρώσεις μάσκαρα που απλώνεις στις βλεφαρίδες σε μία ή το πολύ δυο. Έτσι, το αποτέλεσμα θα δείχνει πιο φυσικό.
  • Βήμα 6ο: Επίλεξε λαμπερά lip gloss ή lip oil. Πίσω από ένα φρέσκο και λαμπερό ανοιξιάτικο μακιγιάζ κρύβεται μια ιδέα λάμψης στα χείλη, την οποία θα αποκτήσεις εφαρμόζοντας ένα ροζ ή παστέλ σε απόχρωση λαμπερό lip gloss. Eναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις ένα lip oil, που δεν κολλάει καθόλου στα χείλη σου.