Βρήκαμε τις 5 καλύτερες και πιο οικονομικές παλέτες σκιών-κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ- που κολακεύουν τα καστανά μάτια & αναδεικνύουν το βλέμμα!

Αυτές οι αποχρώσεις θα τονίσουν μοναδικά το μακιγιάζ στα βλέφαρα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα καστανά μάτια είναι υπέροχα από μόνα τους ωστόσο μπορείς να τα τονίσεις ακόμη καλύτερα με το κατάλληλο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες αποχρώσεις σκιών, οι οποίες αναδεικνύουν το φυσικό χρώμα των ματιών σου.

Ποιες είναι αυτές; Οι χάλκινες, ζεστές αποχρώσεις, οι γήινοι τόνοι αλλά και χρώματα όπως το δαμασκηνί και το λαδί που μπορούν να κάνουν τα καστανά μάτια να δείχνουν πιο εντυπωσιακά, μέσα από ένα makeup look που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου. (δες και την αντισυμβατική & απρόβλεπτη τάση στο μακιγιάζ των χειλιών, dark rose lips, που πρωταγωνιστεί φέτος την άνοιξη)

Βρήκαμε τις 5 καλύτερες και πιο οικονομικές παλέτες σκιών-κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ- που κολακεύουν τα καστανά μάτια & αναδεικνύουν το βλέμμα!

Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο value for money παλέτες σκιών, που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ, οι οποίες θα αναδείξουν μοναδικά τα καστανά σου μάτια. Πάρε μια μικρή γεύση παρακάτω...

Παλέτα σκιών, Pro Eyeshadow Palette Vol 2, Mon Reve, €12,90

15 σκιές σε μεταλλικές και ματ υφές για να κάνεις το τέλειο blending! Οι γήινοι τόνοι της παλέτας αναδεικνύουν κάθε τόνο επιδερμίδας και χρώμα ματιών- τονίζοντας μοναδικά τα καστανά- και ταιριάζουν απόλυτα σε όλα τα στυλ.

παλέτα σκιών mon reve


Συλλεκτική παλέτα σκιών, Vibrant Eyes Quad Palette No 06, Warm Sunset, Seventeen, €19

Η συγκεκριμένη παλέτα περιέχει 4 σκιές: 2 ματ, μία αστραφτερή και μία πολυδιάστατη μεταλλική απόχρωση που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους, ενώ διατηρούνται σταθερές όλη μέρα χωρίς να αλλοιώνονται.

seventeen παλέτα σκιών


Παλέτα σκιών, Ultimate Edit Petite Shadow Palette, Nyx Professional Makeup, €7,70

Η μίνι παλέτα σκιών, Ultimate Edit Petite Shadow Palette στην απόχρωση Warm Neautrals -σε συσκευασία ταξιδιού- περιλαμβάνει έξι αποχρώσεις σε ένα έντονο ή πιο διακριτικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των βλεφάρων.

παλέτα σκιών nyx


Παλέτα σκιών, The City Mini Palette, Maybelline New York, €12,50

Μια υπέροχη συλλογή από 6 ματ και μεταλλικές σκιές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά makeup looks τονίζοντας την επιδερμίδα αλλά και το χρώμα των ματιών σου.

maybelline new york παλέτα σκιών


Παλέτα σκιών, Konnichiwa Tokyo Eyeshadow Palette, Essence, €8,99

Η παλέτα περιέχει 9 μακράς διαρκείας, ματ και λαμπερές αποχρώσεις, που είναι ιδανικές για απαλά ροδακινί, ροζ αλλά και γήινα makeup looks, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

παλέτα σκιών essence