Αυτό το υγρό κραγιόν -που έχει τις καλύτερες κριτικές & κοστίζει κάτω από 14 ευρώ- χαρίζει ματ τελείωμα στα χείλη σου για ώρες!

Δες ποιο είναι και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shuttterstock
Shuttterstock

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να απλώνεις ένα υγρό κραγιόν στα χείλη και να χρειάζεται να κάνεις ξανά και ξανά ρετούς προκειμένου να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες. Σε αυτό θα σου δώσει τη λύση ένα υγρό κραγιόν που χαρίζει διάρκεια στο χρώμα των χειλιών σου χωρίς να έχεις ανάγκη από επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

Ποιο είναι αυτό; Το υγρό ματ κραγιόν της Maybelline, Super Stay Matte Ink Liquid Lipstick, που συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του τόσο για το υπέροχο χρώμα που αφήνει πάνω στα χείλη σου όσο και για την σούπερ διάρκειά του που φθάνει μέχρι και τις 16 ώρες. (δες τα έξυπνα κόλπα για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ένα κραγιόν στα χείλη σου & να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες)

Αυτό το υγρό κραγιόν -που έχει τις καλύτερες κριτικές & κοστίζει κάτω από 14 ευρώ- χαρίζει ματ τελείωμα στα χείλη σου για ώρες!

Το υγρό κραγιόν, SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick της Maybelline New York, αποτελεί μια top επιλογή για πολλές εξαιτίας της εύκολης εφαρμογής του αλλά και του ανεξίτηλου ματ τελειώματος που αφήνει πάνω στα χείλη σου. Συγκεκριμένα, χάρη στη μοναδική του σύνθεση προσφέρει ματ αποτέλεσμα στα χείλη με διάρκεια έως και 16 ώρες. Το απλικατέρ της συσκευασίας σε σχήμα βέλους προσφέρει εφαρμογή ακριβείας, ενώ θα το βρεις σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων για να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

maybelline liquid lipstick

Όσο για την εφαρμογή; Είναι εύκολη και γρήγορη χαρίζοντας στα χείλη σου ένα υπέροχο makeup look. Εάν θέλεις να το τονίσεις ακόμη περισσότερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις συμπληρωματικά ένα μολύβι χειλιών, με το οποίο θα περιγράψεις τα χείλη σου πριν για να τους δώσεις το επιθυμητό σχήμα πριν απλώσεις το κραγιόν σου. Θα το βρεις στην τιμή των 13,49 ευρώ.

Το how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε το υγρό κραγιόν στο κέντρο των άνω χειλιών ακολουθώντας το περίγραμμά τους. Μόλις ολοκληρώσεις άπλωσε μια στρώση και στα κάτω χείλη.