Sunset blush: Αυτή είναι η hot τάση στο μακιγιάζ που θα σε κάνει να μετράς αντίστροφα για το καλοκαίρι!

Δες πώς θα αποκτήσεις ένα ονειρικό makeup look

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram:@alissajanay
Instagram:@alissajanay

To ροζ- μπρονζέ makeup look είναι το νέο trend που σαρώνει τώρα το TikTok με χιλιάδες TikTokers να το έχουν ήδη υιοθετήσει. Πρόκειται για μια τάση στο μακιγιάζ που δοκίμασε πρώτη η influencer, Alissa Janay και έκτοτε έχει γίνει viral ως μια τάση που αξίζει να δοκιμάσεις για να σε φέρει λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι μετρώντας ήδη αντίστροφα.

Για να το πετύχεις χρειάζεσαι 2 ρουζ διαφορετικών αποχρώσεων και ένα χρυσαφένιο highlighter, που θα τονίσει και θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο makeup look. (δες και το Doe eyes makeup, την τάση στο μακιγιάζ των ματιών που έχει κατακλύσει το TikTok)

Sunset blush: Αυτή είναι η hot τάση στο μακιγιάζ που θα σε κάνει να μετράς αντίστροφα για το καλοκαίρι!

Το sunset blush ή αλλιώς ρουζ του ηλιοβασιλέματος είναι αρκετά απλό για να το τολμήσεις. Και αυτό γιατί είναι ένα ρουζ που εμπνέεται από τον ήλιο που δύει μέσα από ζεστές πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις, οι οποίες αποτυπώνονται πάνω στα ζυγωματικά σου.


H συγκεκριμένη τάση πηγάζει από την αγάπη της Gen-Z για το έντονο ρουζ μέσα από ένα ροδαλό εφέ στα ζυγωματικά Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να την υιοθετήσεις με προϊόντα που πιθανότατα έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου, ενώ μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε ό,τι αφορά πόσο φωτεινό ή διακριτικό θέλεις να είναι θυμίζοντας το ηλιοβασίλεμα.

Πώς να το υιοθετήσεις

Στο viral βίντεο που ανέβασε η δημοφιλής influencer Janay εφάρμοσε πρώτα δύο κουκκίδες -σε μέγεθος μπιζελιού- από ζεστό ροζ ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά, εκεί που θα έβαζες συνήθως το highlighter. Στη συνέχεια, τοποθέτησε δύο παρόμοιου μεγέθους κουκκίδες πορτοκαλί απόχρωσης ακριβώς κάτω από τις ροζ. Παρότι ο συνδυασμός του ζεστού ροζ και του έντονου πορτοκαλί χαρίζει ένα εντυπωσιακό εφέ στο πρόσωπο αν δεν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή μπορείς να δοκιμάσεις κάτι πιο διακριτικό επιλέγοντας ένα απαλό ροζ και ένα ροδακινί, που θα σου δώσουν ένα μίνιμαλ sunset blush εφέ.

Τέλος, η Janay πρόσθεσε μια ιδέα από ένα χρυσαφένιο highlighter για να χαρίσει μια δόση λάμψης στο πρόσωπο της. Όσο για το αποτέλεσμα; Δεν ήταν άλλο από υπέροχα τονισμένα ζυγωματικά σε ροζ και πορτοκαλί τόνους, που θυμίζουν καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα.

Δες και το viral βίντεο για ένα εύκολο & γρήγορο how to