Μακιγιάζ για γάμο: 5 ιδέες που θα απογειώσουν το beauty look σου χωρίς να κλέψεις την παράσταση από τη νύφη!

Δες τα ιδανικά makeup looks για να ξεχωρίσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @chiaraferragni
Instagram: @chiaraferragni

Είσαι καλεσμένη σε γάμο και θέλεις ένα κομψό μακιγιάζ που να είναι διακριτικό και να αναδεικνύει την φυσική σου ομορφιά χωρίς να κλέβει την παράσταση από τη νύφη; Κανένα πρόβλημα! Και αυτό γιατί παρακάτω θα δεις 5 μοναδικές ιδέες και προτάσεις για να εμπνευστείς και να υιοθετήσεις την αγαπημένη σου για να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ!

Και μην ξεχνάς! Το μακιγιάζ για ένα γάμο δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικό για να κάνει την εντύπωση. Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και ένα μίνιμαλ μακιγιάζ με λάμψη είναι αρκετό για να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και να ξεχωρίσεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο.

Μακιγιάζ για γάμο: 5 ιδέες που θα απογειώσουν το beauty look σου!

  • Natural glow. Ένα από τα πιο δημοφιλή trends στο μακιγιάζ για γάμο είναι η επιδερμίδα με φυσική λάμψη. Επίλεξε ένα ελαφρύ foundation που να δίνει φρεσκάδα και φυσική κάλυψη και τόνισε τα βλέφαρα με μια διακριτική σκιά σε φυσικό γήινο τόνο ολοκληρώνοντας το look σου με ένα highlighter ψηλά στα ζυγωματικά.

  • Bold lips. Αν θέλεις να δώσεις έμφαση στα χείλη σου προτίμησε ένα ένα κόκκινο ή σκούρο μπορντό κραγιόν που να ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σου Το έντονο χρώμα στα χείλη θα προσθέσει λάμψη στο πρόσωπό σου, ενώ μπορείς να κρατήσεις το μακιγιάζ στα μάτια σου πιο απαλό και διακριτικό με μια μια λεπτή γραμμή eyeliner γραμμή και λίγη μάσκαρα.


  • Earth tones. Ανάδειξε την φυσική σου ομορφιά με ένα μακιγιάζ βασισμένο σε γήινες αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε χρυσαφί, μπεζ και ροζ τόνους στα μάτια και στα ζυγωματικά για ένα ζεστό, εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.


  • Mat touch. Αν θέλεις ένα διακριτικό και κλασικό look, επέλεξε ένα ματ φινίρισμα για το μακιγιάζ σου. Μια ματ nude παλέτα για τα μάτια συνδυασμένη με ένα ροζ ματ κραγιόν θα σου χαρίσει μια σικάτη εμφάνιση που δεν θα περάσει απαρατήρητη.


  • It's all about blush. Εφάρμοσε ένα διακριτικό ρουζ σε φυσικό χρώμα για να δώσεις φρεσκάδα στα ζυγωματικά σου και συμπλήρωσέ το με λίγο highlighter στα ζυγωματικά για μια ιδέα λάμψης.

Επιλέγοντας ένα από τα παραπάνω μακιγιάζ, θα είσαι εκθαμβωτική και εντυπωσιακή, ως καλεσμένη στον γάμο, ενώ θα διατηρήσεις ένα φυσικό και κομψό look που θα ταιριάζει ιδανικά με την περίσταση. Απλά θυμήσου να επιλέξεις προϊόντα που διαρκούν και προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σου. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσεις το makeup look σου αναλλοίωτο.