Bubble bob: H νέα viral εκδοχή του κοντού καρέ που είναι ιδανική για τα λεπτά μαλλιά χωρίς καθόλου όγκο!

Είναι ό,τι πιο trendy τώρα!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Τα bob ή αλλιώς καρέ έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν χαρίζοντας στο hair-look σου έναν αέρα ανανέωσης που ταιριάζει γάντι με την άνοιξη. Την τάση την έχουν ήδη ακολουθήσει σταρ του Χόλιγουντ, influencers αλλά και it girls που υιοθέτησαν το συγκεκριμένο trend σε διάφορες εκδοχές του θυσιάζοντας αρκετές φορές ακόμη και τα πολύ μακριά μαλλιά τους.

Μια από αυτές τις εκδοχές, που είναι ήδη και viral στα social media, είναι το bubble bob που δίνει μοναδικό όγκο και κίνηση στα μαλλιά, ενώ ενδείκνυται για όσες έχουν λεπτά και αδύναμα. (δες και την Katy Perry με νέο «cub cut» κούρεμα που είναι το απόλυτο hair-trend για τα μαλλιά την άνοιξη)

Bubble bob: H νέα viral εκδοχή του κοντού καρέ που είναι ιδανική για τα λεπτά μαλλιά χωρίς καθόλου όγκο!

Τα bubble bob είναι ένα εύκολο και λειτουργικό χτένισμα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών. Ακόμη είναι ανάλαφρο και γεμάτο κίνηση, ενώ μπορείς να το φορμάρεις πανεύκολα σε καθημερινή βάση. Μάλιστα είναι μια κλασική και διαχρονική συνταγή που παραπέμπει στη φιλοσοφία του «old money», το οποίο αυτή τη στιγμή κάνει θραύση στο TikTok.


Συγκεκριμένα, το bubble bob είναι μια ανάλαφρη εκδοχή του bob που βγάζει μια αέρινη αίσθηση μέσα από το στρογγυλεμένο σχήμα της που το κάνει να ξεχωρίσει, ενώ το συγκεκριμένο hair-look ταιριάζει σε κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σημείωσε ότι είναι ένα χτένισμα που είναι ιδανικό για όλες όσες έχουν λεπτά και αδύναμα χωρίς καθόλου όγκο μαλλιά.

Πώς να το υιοθετήσεις

Για να φορμάρεις το συγκεκριμένο κούρεμα πρέπει αρχικά να ισιώσεις τα μαλλιά σου δημιουργώντας μια ελαφριά κλίση προς το πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς ένα στρογγυλεμένο σχήμα στο hair-look σου, ενώ ακόμη του δίνεις και έξτρα κίνηση.


Πριν όμως ξεκινήσεις το ίσιωμα φρόντισε να θωρακίσεις τα μαλλιά σου με ένα σπρέι κατά της θερμότητας των εργαλείων styling. Στην περίπτωση που έχεις πλούσια και πυκνά μαλλιά μπορείς να προσθέσεις μια ιδέα από ένα έλαιο μαλλιών στις άκρες τους μόλις ολοκληρώσεις το styling για ένα λείο και απαλό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα.