Ελένη Φουρέιρα: Το mermaid beauty look της έκλεψε τις εντυπώσεις στην Eurovision!

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Ελένη Φουρέιρα: Το mermaid beauty look της έκλεψε τις εντυπώσεις στην Eurovision!

Ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2024, που έγινε χθες (07/05) στο Μάλμε της Σουηδίας εκτός από υπέροχες και εκκεντρικές -σε κάποιες περιπτώσεις- ερμηνείες είχε και εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντός και εκτός σκηνής. Μια από αυτές ήταν και η δική μας hot perfomer, Ελένη Φουρέιρα, η οποία επέστρεψε για μια ακόμη φορά στη σκηνή του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού για να παρουσιάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο τη διεθνή επιτυχία της, Fuego.

Η πανέμορφη Ελένη για την ερμηνεία της επί σκηνής επέλεξε μια εντυπωσιακή χρυσή δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture, την οποία συμπλήρωσε μοναδικά με ένα έντονο μακιγιάζ στα βλέφαρα και με ένα κυματιστό hair-look, τύπου mermaid, που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της. (δες την Ελένη Φουρέιρα να βάζει φωτιά στη σκηνή της Eurovision με ειδικά εφέ και όλο το στάδιο να τραγουδάει)

Ελένη Φουρέιρα: Το mermaid beauty look της έκλεψε τις εντυπώσεις στην Eurovision!

Highlight του εντυπωσιακού look της εκτός από την υπέροχη δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture, που διάλεξε για τη βραδιά, ήταν και το μακιγιάζ της. Συγκεκριμένα, η κούκλα ερμηνεύτρια προτίμησε να δώσει ένταση στα βλέφαρα τονίζοντάς τα με μαύρο eyeliner, ενώ για το υπόλοιπο μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους ζεστούς τόνους, που συμπλήρωναν μοναδικά τη εντυπωσιακή δημιουργία που φόρεσε για τη συγκεκριμένη βραδιά. Έτσι, για τα ζυγωματικά και τα χείλη κινήθηκε σε nude τόνους, που έδεσαν αρμονικά με τη χρυσαφένια δημιουργία.

Όσο για hair-look της; Προκειμένου να βγάλει μια oriental διάθεση προτίμησε να αφήσει κάτω τα μακριά μαλλιά της σε ανάλαφρους κυματισμούς κάνοντας μια χωρίστρα στη μέση. Με αυτόν τον τρόπο έκανε το total look της ακόμη πιο ανάλαφρο με την ερμηνεία της να μαγεύει ξανά την Ευρώπη. Σημείωσε ότι το mermaid hair-look είναι ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν για τα μαλλιά.