Aυτό το τζελ φρυδιών -κοστίζει κάτω από 9 ευρώ- έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο TikTok!

Έχει τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Η δημιουργία του ιδανικού σχήματος για το φρύδια σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο χάρη στην εξέλιξη της κοσμητολογίας υπάρχουν άπειρες επιλογές για να βρεις το κατάλληλο για εσένα, το οποίο θα σε βοηθήσει να αναδείξεις και το μακιγιάζ σου. (δες και τη νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το πιο hot χρώμα της σεζόν, το βερικοκί)

Πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα brow gel το οποίο έχει ήδη γίνει viral στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok γιατί χαρίζει με λίγες μόνο κινήσεις το τέλειο σχήμα, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ. Ποιο είναι αυτό; Το The Brow Gel της Nyx professional makeup, ένα τζελ φρυδιών, που έχει ήδη συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία ενώ ακόμη έχει και τα πιο θετικά σχόλια από χρήστες και αναγνώστες στο διαδίκτυο.

Aυτό το τζελ φρυδιών -κοστίζει κάτω από 9 ευρώ- έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο TikTok!

Το The Brow Glue της Nyx professional makeup είναι ένα στιγμιαίο brow styler που χαρίζει άμεσο κράτημα και διάρκεια έως και 16 ώρες. Αυτό το τζελ, που μοιάζει με κόλλα, είναι διαφανές, δεν ξεφλουδίζει και στεγνώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα προσφέροντας ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να κολλάει! Ακόμη, είναι γρήγορο και εύκολο στην εφαρμογή: απλά βουρτσίζεις και δίνει σχήμα προκειμένου να δημιουργήσεις μοναδικά beauty looks με απίστευτη διάρκεια.

τζελ φρυδιών brow gel nyx

Το Brow Glue διατίθεται με βουρτσάκι που έχει στρογγυλεμένο άκρο, ώστε να δημιουργεί εύκολα και με ακρίβεια οποιοδήποτε σχήμα φρυδιών. Θα το βρεις στην τιμή των 8,97 ευρώ στα καταστήματα καλλυντικών.

Το how to της εφαρμογής

Δώσε το επιθυμητό σχήμα στα φρύδια σου και με τη βοήθεια του The Brow Glue, το οποίο διαθέτει ένα εύχρηστο και λειτουργικό βουρτσάκι. Για τέλειο επαγγελματικό beauty look βούρτσισε τα φρύδια σου με κινήσεις με φορά προς τα πάνω και μετά αφού στεγνώσει καλά γέμισε τυχόν κενά, εάν υπάρχουν με ένα ειδικό προϊόν για τα φρύδια.

Δες και ένα βίντεο από το TikTok με την εφαρμογή του