It Girl Blonde: Το ξανθό που θα λατρέψεις για τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι!

Ανακάλυψε την hot απόχρωση της νέας σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock; Sienna Miller
Shutterstock; Sienna Miller

To It Girl Blonde αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι, ενώ ήδη έχουν σπεύσει να τη δοκιμάσουν σταρ και influencers κατατάσσοντάς τη στα πιο hot trends για το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για μια φωτεινή απόχρωση που δείχνει πολυτελής, ενώ είναι ιδανική για όσες έχουν μια ξανθά βάση και θέλουν να τη συμπληρώσουν με ζεστές ανταύγειες μέσα από μια διαφορετική μοντέρνα εκδοχή. Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη τάση μας πάει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000 οπότε τόσο η Kate Moss όσο και η Sienna Miller είχαν τολμήσεις παρόμοιες αποχρώσεις ξανθού για τα μαλλιά τους.(δες και τις bardot bangs, τις 70s αφέλειες που είναι η top τάση στα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι)

It Girl Blonde: Το ξανθό που θα λατρέψεις για τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι!

Οι όμορφες ξανθές ανταύγειες σε μια ζεστή βάση χαρίζουν μοναδική φρεσκάδα στο hair-look σου, ενώ τα μαλλιά φαίνονται φωτεινά και λαμπερά και μεταμορφώνονται στο καλύτερο αξεσουάρ για μια γυναίκα.


Πώς να το υιοθετήσεις

Το It Girl Blonde λειτουργεί καλύτερα για όλες όσες έχουν υγιή μαλλιά γιατί έτσι δείχνει πιο λαμπερό και φωτεινό. Η απόχρωση είναι περισσότερο ένα vibe παρά ένας ακριβής τόνος του ξανθού επομένως μπορείς εύκολα να την υιοθετήσεις δείχνοντας μερικές φωτογραφίες από τις αγαπημένες σου σταρ που έχουν ήδη δοκιμάσει την τάση στον κομμωτή σου. Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι να υπάρχει μια ζεστή ανοιχτόχρωμη βάση πάνω στην οποία θα προστεθούν οι ανάλογες ξανθές ανταύγειες για να αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι απολύτως απαραίτητο για τη συγκεκριμένη τάση είναι η σωστή φροντίδα της με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης προκειμένου να διατηρηθεί αναλλοίωτο το χρώμα και να έχει διάρκεια στο χρόνο μέχρι την επόμενη βαφή σου.