Wash-and-Go: To καλοκαίρι όλες θα θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το εύκολο χτένισμα!

Είναι ήδη viral στα social media

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Unsplash
Unsplash

Φέτος το καλοκαίρι, το Wash-and-Go hair-look φαίνεται να αναδεικνύεται ως ο πρωταγωνιστής της σεζόν, που μάλιστα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές μέσα από τα social media με influencers και celebrities να μοιράζονται τα δικά τους tips για να πετύχουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα για τα μαλλιά τους!

Απλό, γρήγορο και ιδιαίτερα βολικό, το Wash-and-Go χτένισμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες όσες θέλουν να διατηρήσουν τα μαλλιά τους φυσικά, είτε είναι σπαστά, κυματιστά ή ίσια, χωρίς να αφιερώσουν πολύ χρόνο στο μπάνιο ή μπροστά στον καθρέφτη τους. (δες και για το Big Blowout Hair, το θρυλικό χτένισμα από τα 90s επιστρέφει δυναμικά φέτος το καλοκαίρι)

Wash-and-Go: To καλοκαίρι όλες θα θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το εύκολο χτένισμα!

Το βασικό πλεονέκτημα του Wash-and-Go είναι ότι είναι ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα που μπορείς να το υιοθετήσεις σε λίγα λεπτά. Η διαδικασία είναι απλή και ξεκινά με το λούσιμο των μαλλιών με το κατάλληλο σαμπουάν, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η χρήση του αντίστοιχου μαλακτικού. Μετά το λούσιμο, στεγνώνεις ελαφρά τα μαλλιά με μια πετσέτα, αποφεύγοντας το έντονο τρίψιμο που μπορεί να προκαλέσει φθορά και ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

γυναίκα με βρεγμένα μαλλιά
Unsplash

Μόλις τα μαλλιά σου στεγνώσουν καλά εφαρμόζεις ένα leave-in conditioner ή μια κρέμα styling, που θα αναδείξει τις μπούκλες ή τα κυματιστά μαλλιά σου με φυσικό τρόπο. Για πιο λεία μαλλιά, ένα ελαφρύ gel ή serum μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσει ένα sleek εφέ καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σημείωσε ότι το Wash-and-Go δεν είναι μόνο πρακτικό αλλά και υγιές για τα μαλλιά σου. Και αυτό γιατί γίνεται λιγότερη χρήση θερμαντικών εργαλείων και προϊόντων styling με αποτέλεσμα τα μαλλιά σου να είναι πιο υγιή και λαμπερά. Στα plus του πρόσθεσε και την ευκολία του να το υιοθετήσεις που το κάνει ιδανικό για το καλοκαίρι, όταν η ζέστη και η υγρασία δυσκολεύουν το styilng των μαλλιών σου.

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα λοιπόν, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις απολαμβάνοντας την άνεση και φυσικό αποτέλεσμα που προσφέρει!

Δες πώς το κάνουν και οι TikTokers