6 λάθη που κάνεις όταν φοράς το κραγιόν σου και πρέπει να τα σταματήσεις!

6 λάθη που κάνεις όταν φοράς το κραγιόν σου και πρέπει να τα σταματήσεις!

Λαμπερό χαμόγελο, κόκκινα καλοσχηματισμένα χείλη. Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί ένα παρόμοιο αποτέλεσμα κάθε φορά που φοράει το κραγιόν της; Είσαι σίγουρη όμως πως ακολουθείς τα σωστά βήματα, όταν βρίσκεσαι μπροστά στον καθρέφτη σου;

Μήπως κάνεις κι εσύ 6 συνηθισμένα λάθη κάθε φορά που βάφεις τα χείλη σου και πρέπει να τα σταματήσεις άμεσα; Διαβάστε παρακάτω...

1. Φόρεσε πρώτα το lip balm σου.

Προετοίμασε τα χείλη σου με ένα ενυδατικό προϊόν για να δείχνουν υπέροχα μόλις εφαρμόσεις το κραγιόν σου.

Δείτε ακόμη: Κάντο όπως η Ευαγγελία Αραβανή! Το Youweekly.gr σου δείχνει πως να αντιγράψεις το ψεύτικο καρέ που έκλεψε τις εντυπώσεις! (Βίντεο)

2. Δεν κάνεις απολέπιση συχνά.

Και αυτό φυσικά, φαίνεται κάθε φορά που φοράς το κραγιόν σου. Έτσι, αντί τα χείλη σου να είναι λεία, ίσως δείχνουν αφυδατωμένα και σκασμένα.

3. Primer δοκίμασες;

Το προϊόν που θα προετοιμάσει τα χείλη σου για κάθε κραγιόν, είναι αυτό που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου. Ένα primer είναι η καλύτερη βάση για τα χείλη σου.

4. Μήπως ξεχνάς το μολύβι για τα χείλη;

Καλό είναι να το εφαρμόζεις μετά το κραγιόν σου για να τελειοποιεί το σχήμα των χειλιών σου. Χρησιμοποίησε μία απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα του κραγιόν σου, ώστε να δείχνουν τα χείλη σου γεμάτα και ζουμερά.

Δείτε ακόμη: Σπιτική μάσκα προσώπου για σύσφιξη! Eξαφάνισε τοις ρυτίδες σε χρόνο dt με μόνο δύο υλικά!

5. Είσαι σίγουρη πως βάφεις σωστά τα χείλη σου;

Άρχισε να εφαρμόζεις το κραγιόν σου στο κέντρο των χειλιών σου και συνέχισε στις άκρες. Είναι πιο εύκολο να ακολουθήσεις τις σωστές γραμμές και να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

6. Η τελική πινελιά που δεν πρέπει να ξεχνάς.

Αφού έχεις εφαρμόσει το κραγιόν και το μολύβι, χρησιμοποίησε ένα χαρτομάντιλο για να ταμπονάρεις ελάχιστα τα χείλη σου. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και να μη γεμίζει η κούπα του καφέ ή τα δόντια σου με κραγιόν!