Φθινόπωρο 2019: Όλα τα tips και οι τάσεις του μακιγιάζ για καστανά μάτια!

Εσύ ποια ξεχώρισες;

Φθινόπωρο 2019: Όλα τα tips και οι τάσεις του μακιγιάζ για καστανά μάτια!

Τα καστανά μάτια είναι η πιο συνηθισμένη απόχρωση γενικότερα στους ανθρώπους.

Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία, τότε γίνεται πιο εύκολο να ανακαλύψεις ιδανικό φθινοπωρινό μακιγιάζ με τα περισσότερα χρώματα στην παλέτα. Διαβάστε παρακάτω...

Εκτός από το ποιό μακιγιάζ ματιών θα επιλέξεις, σημασία έχει να βάψεις σωστά και το υπόλοιπο πρόσωπο ώστε να έχεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα που σε κολακεύει. Ακολούθησε πιστά τα tips μας.

Ξεκινάμε με το πιο απλό φθινοπωρινό μακιγιάζ που είναι ιδανικό για κορίτσια με καστανά μάτια. Πρώτα περνάς τα μάτια με λευκή σκιά σε όλη την επιφάνεια για να είναι λαμπερό και να μην χρειαστεί να βάλεις κονσίλερ. Βάλε σκούρα ροζ ή απαλή καφέ σκιά κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών και μωβ σκιά στην εξωτερική γωνία. Κάνε μαύρη γραμμή με το eyeliner για περισσότερη ένταση και πέρασε με λίγη σκούρα γκρι σκιά το κάτω βλέφαρο.



Οι γήινες αποχρώσεις είναι εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο σε κορίτσια με καστανά μάτια. Και φυσικά είναι το ιδανικό φθινοπωρινό μακιγιάζ. Θα χρειαστείς πορτοκαλί σκιά για να φαίνεται περισσότερο κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών, ενώ περνάς με λιλά σκιά το υπόλοιπο. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με μπόλικη μάσκαρα, ένα ανοιχτό καφέ κραγιόν και λίγο ροδακινί ρουζ.



Δεν γίνεται να ξεχάσουμε φυσικά το smokey eye που είναι παντός καιρού και είναι ό,τι πρέπει για ανανέωση μέσα από το φθινοπωρινό μακιγιάζ. Αν έχεις καστανά μάτια, τόνισέ τα με σκούρο γκρι ή απαλό μαύρο χρώμα αλλά χωρίς να καλύψεις ολόκληρο το μάτι. Βάλε λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία και ολοκλήρωσε το look με απλό ροζ κραγιόν ή lip gloss.



Όπως βλέπεις, εκτός από το μακιγιάζ ματιών, χρειάζεται να δώσεις βάση και στα φρύδια σου τονίζοντάς τα με μολύβι. Η φαρδιά γραμμή στο eyeliner σου δίνει ένα πιο δραματικό look και η καφέ σκιά στο καπάκι του ματιού χρειάζεται για να έχεις την απαραίτητη φθινοπωρινή νότα.