Πέτυχε το σωστό contouring μέσα σε δυο λεπτά! Βήμα - βήμα ο τρόπος!

Ακολούθησε τα βήματα!

Πέτυχε το σωστό contouring μέσα σε δυο λεπτά! Βήμα - βήμα ο τρόπος!

Το contouring είναι μια τεχνική του μακιγιάζ που έχει ως στόχο να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου για να φαίνεται πιο λεπτό αλλά και σωστά δομημένο.

Για να πετύχεις το ιδανικό contouring, πρέπει να έχεις διαθέσιμες δύο αποχρώσεις υλικών, είτε σε υγρή, σε creamy, είτε σε compact μορφή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πέτυχε το απόλυτο cat eye! Αυτός είναι ο τρόπος βήμα - βήμα!

Πώς τις εφαρμόζεις; Ένας πολύ επιτυχημένος τρόπος είναι να καθίσεις κάτω από το φως του δωματίου σου και να δεις κι εσύ η ίδια πού πέφτει το φως, ποιες περιοχές «κρύβει» και ποιες υπερτονίζει. Έτσι, λοιπόν, πρέπει να λειτουργείς και εσύ με τα υλικά που έχεις στα χέρια σου.

Δείτε ακόμη: Τα απόλυτα tips για να αποκτήσετε τα φρύδια των ονείρων σας!

Η σκουρόχρωμη απόχρωση είναι υπεύθυνη για τις σκιάσεις, τα σημεία δηλαδή που θέλεις να «κρύψεις», όπως είναι το σημείο κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών, το πλαϊνό μέρος της μύτης αλλά και κάτω από το πηγούνι σου και στις γωνίες τους προσώπου.

Η ανοιχτόχρωμη απόχρωση τονίζει και αναδεικνύει τα ούτως ή άλλως πιο εκτεθειμένα σημεία του προσώπου σου, όπως αναφέραμε πιο πριν. Τέτοια σημεία είναι τα ζυγωματικά σου, το κέντρο της μύτης αλλά και η περιοχής ανάμεσα στα φρύδια σου.

Δείτε ακόμη: Τα top 5 hihglighters που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου! Δώσε λάμψη στη ζωή σου!

Έχοντας ακολουθήσει αυτά τα βήματα έχεις επιτύχει ήδη το 90% του μακιγιάζ σου, καθώς έχεις αναδείξει με φως και λάμψη τα δυνατά σου σημεία και έχεις καμουφλάρει τα υπόλοιπα.