Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κορυφαία "μυστικά" για να δείχνουν τα μάτια μας μεγαλύτερα με απλές κινήσεις!

Έξυπνα tips!

Κορυφαία
ΜΑΚΙΓΙΑΖ 12.12.2018 14:35

Όσο μεγάλα μάτια και να έχεις, πάντα θέλεις να τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο σαγηνευτικά!

Ακόμα όμως και αν τα μάτια σου είναι σχετικά μικρά, μπορείς με το σωστό μακιγιάζ ματιών να τα κάνεις να φαίνονται διπλάσια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

#1 Φρύδια.
Το βασικό για να φαίνεται το μάτι μεγαλύτερο είναι τα σωστά φρύδια. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύ λεπτά, άλλωστε τα χοντρά φρύδια δίνουν τύπο. Αυτό που χρειάζεται είναι να είναι περιποιημένα πάντα. Μην αφήνεις ποτέ τις μικρές τριχούλες που βγαίνουν. Όποτε βλέπεις μία βγάζε την και μην το κάνεις πρόγραμμα για μια φορά την εβδομάδα.

#2 Κονσίλερ
Ένα καλό κονσίλερ για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους είναι αρκετό. Όταν έχεις μαύρους κύκλους τραβούν την προσοχή και θαμπώνουν το μάτι. Ακόμα και να μην έχεις το πρόβλημα των κύκλων, το κονσίλερ θα φωτίσει το βλέμμα σου πάρα πολύ.

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: Το πάρτι γενεθλίων και το δώρο που της πήρε ο Οικονομόπουλος! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

#3 Βάλε τη σωστή σκιά ματιών
Επέλεξε μια ανοιχτόχρωμη σκιά για όλο το βλέφαρο μέχρι τα φρύδια. Ιδανικό χρώμα είναι το μπεζ. Κάνε με μια πιο σκούρα σκιά μια ωραία γωνία φροντίζοντας να τη σβήσεις καλά με μια πιο ανοιχτόχρωμη, προς τη μέση του βλεφάρου

#4 Μεγάλες και έντονες βλεφαρίδες
Οι βλεφαρίδες παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στο βλέμμα. Φρόντισε να περάσεις τουλάχιστον δύο στρώσεις μάσκα τις βλεφαρίδες σου τονίζοντας περισσότερο τις εξωτερικές. Η μάσκαρα θα ενισχύσει το βλέμμα σου και θα μεγαλώσει σημαντικά τα μάτια σου.

#5 Eyeliner ή μολύβι ματιών
Με ένα σκουρόχρωμο μολύβι ματιών ξεκίνα από τη μέση του πάνω βλεφάρου μέχρι την άκρη και φρόντισε η γραμμή να καταλήγει λίγο πιο έξω από το πάνω βλέφαρο. Αυτό θα κάνει το μάτι σου να φαίνεται μεγαλύτερο αλλά θα τονίσει και τις βλεφαρίδες σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η γραμμή του eyeleiner να μην είναι πολύ χοντρή και »κλείνει» τις βλεφαρίδες σου. Προτίμησε να την κάνεις όσο πιο λεπτή μπορείς και σύριζα στο βλέφαρο.

#6 Λευκό μολύβι ματιών
Με ένα λευκό μολύβι ματιών, πέρνα την εσωτερική γωνία του ματιού σου, αλλα και όλο το κάτω βλέφαρο. Να προτιμάς πάντα ανοιχτόχρωμο μολύβι στο κάτω εσωτερικό βλέφαρο που δίνει φως στα μάτια, ενισχύει το λευκό του ματιού, κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα και ταυτόχρονα μεγαλύτερα!

Share