Κάλυψε τους μαύρους κύκλους σου πριν το concealer!!

Αυτά είναι τα μαγικά μυστικά..

Κάλυψε τους μαύρους κύκλους σου πριν το concealer!!

Σίγουρα η έλλειψη ύπνου δεν κάνει καλό σε κανέναν, πόσο μάλλον αν είσαι μοντέλο και η καθημερινότητά σου σε βρίσκει να κάνεις πολύωρες φωτογραφίσεις και fittings, να συμμετέχεις σε επιδείξεις μόδας, να δίνεις το παρών σε events, έχοντας ως βασική προϋπόθεση να είσαι πάντα λαμπερή και φρέσκια.

Κι όπως καταλαβαίνεις λαμπερή επιδερμίδα και κουρασμένο βλέμμα δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Γι αυτό το λόγο, τα περισσότερα μοντέλα έχουν βρει τα δικά τους τρικς για να καμουφλάρουν τα σημάδια κούρασης κάτω από τα μάτια τους και να απογειώσουν οποιοδήποτε μακιγιάζ τους. Μερικά από αυτά τα τρικς θα βρεις παρακάτω: Διαβάστε παρακάτω...

Cara Delevingne

«Μου αρέσει η μάσκα προσώπου Gravitymud Firming Treatment της Glamglow ( που συσφίγγει, λειαίνει και τονώνει την επιδερμίδα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ) και χρησιμοποιεί η makeup artist, Val Garland κάτω από τα μάτια. Είναι καλό να φροντίζεις συνολικά την επιδερμίδα σου. Αν ταξιδεύεις πολύ και πετάς σε διαφορετικές ζώνες ώρας, πρέπει να δίνεις σε όλα περισσότερη προσοχή».

Natasha Poly

«Η δική μου συμβουλή αφορά το προηγούμενο βράδυ, επειδή εκεί αρχίζουν όλα. Απόφυγε το σούσι και τη σος σόγιας, μιας και κάνουν τα μάτια να δείχνουν κουρασμένα. Το πρωί, αφού πλύνω τα δόντια μου, χρησιμοποιώ ένα jade roller σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια και κάνω μασάζ στο πρόσωπό μου. Είναι super δροσερό και κάνει τη μεγάλη διαφορά στα μάτια. Επίσης, μου αρέσει η κρέμα- μάσκα Black Rose Cream Mask της Sisley, που δίνει στην επιδερμίδα μία ζωντάνια και νεανικότητα.»

Janice Dilone

«Μερικές φορές, όταν δεν έχω τίποτα μαζί μου, παίρνω ένα φακελάκι πράσινο τσάι ή χαμομήλι και είτε το βουτάω σε χλιαρό νερό, είτε το βάζω στο ψυγείο για να γίνει πιο δροσερό. Στη συνέχεια, το τοποθετώ στα μάτια μου και χαλαρώνω για λιγάκι. Αυτό κάνω κάνω πριν από πολλά shows. Είναι σα να βγάζω δάκρυα τσαγιού.»

Magdalena Frackowiak

«Το καλύτερο είναι να περάσεις ένα παγάκι κάτω από τα μάτια σου. Και μετά να το περάσεις στο υπόλοιπο πρόσωπό σου. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και το πρήξιμο μειώνεται. Επίσης, είναι σημαντικό να πίνεις πολύ νερό με χυμό λεμονιού το πρωί»