Το κραγιόν που έχει πάντα στην τσάντα της η Κατερίνα Καινούργιου στοιχίζει μόλις €9,90

Και ιδού που θα το βρεις!

Το κραγιόν που έχει πάντα στην τσάντα της η Κατερίνα Καινούργιου στοιχίζει μόλις €9,90

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις γυναίκες που ξεκάθαρα αγαπούν το μακιγιάζ. Σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση ή φωτογραφία που αναρτά στα social media, η παρουσιάστρια είναι πάντα βαμμένη στην εντέλεια, σε σημείο υπερβολής θα τολμήσουμε να πούμε.

Παρόλα αυτά, έχοντας δοκιμάσει τόσα προϊόντα, την εμπιστευόμαστε όταν μας προτείνει κάποιο που η ίδια επιλέγει ξανά και ξανά. διαβάστε παρακάτω...

kragion-katerina-kainourgiou

Αποκλείεται να μην έχετε παρατηρήσει πως η Κατερίνα έχει μία ιδιαίτερη συμπάθεια στις nude αποχρώσεις στα χείλη. Εμάς πάντως δεν μας ξάφνιασε όταν είπε πως το κραγιόν που έχει συνέχεια στην τσάντα της είναι το nude, matte υγρό κραγιόν από τη συλλογή της, στην απόχρωση Angel’s touch, το οποίο μάλιστα φοράει στην φωτογραφία ακριβώς από πάνω.

kragion-katerina-kainourgioy

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το nude κραγιόν που αγοράζει ξανά και ξανά

Αν είστε lipstick-maniacs σαν εμάς, τότε θα έχετε ήδη καταλάβει πως η εύρεση του τέλειου nude κραγιόν είναι μία δύσκολη υπόθεση.

Το ένα είναι πολύ nude –τόσο που μας κάνει να δείχνουμε άρρωστες-, το άλλο είναι πολύ ροζ και το επόμενο πολύ καφέ.

Fear not κορίτσια, γιατί η Ελένη Μενεγάκη μόλις αποκάλυψε ποια είναι η δική της αγαπημένη nude απόχρωση.

estee-lauder-insatiable-ivory

Όπως είπε στην εκπομπή της, δεν συνήθιζε να φοράει nude παλαιότερα, αλλά τα τελευταία χρόνια τα επιλέγει πάρα πολύ συχνά. Ποιο είναι το no1 αγαπημένο της κραγιόν; Ο λόγος για τοPure Color Envy Sculpting Lipstick της Estée Lauder στην απόχρωση Insatiable Ivory. Εμείς πάντως που το έχουμε ήδη δοκιμάσει, επιβεβαιώνουμε πως ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, μελαχρινές και ξανθές, κολακεύοντας κάθε εμφάνιση.