Shine like Lady Gaga! Το μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις απόψε το βράδυ!

Αντέγραψε το μακιγιάζ της και λάμψε!

Shine like Lady Gaga! Το μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις απόψε το βράδυ!

Η προσωπική της make up artist, Sarah Tanno κάνει θαύματα και πραγματοποιεί μακιγιάζ στην Lady Gaga που αφήνουν εποχή.

Σε κάθε της εμφάνιση οι κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί κάνουν focus στο μακιγιάζ της δίνοντας την ευκαιρία σε όλες εμάς να δούμε κάθε λεπτομέρεια. Διαβάστε παρακάτω...

Η make up artists της, ήταν στο πλάι της καθ΄όλη την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας “Α Star is Born”. Η ίδια θυμήθηκε ένα συγκεκριμένο look που είχε δημιουργήσει στην Lady Gaga και φρόντισε να μας δείξει σκηνές από τη στιγμή της δημιουργίας του.

Πρόκειται για μπλε-μοβ με glitter σκιά που άπλωσε στα βλέφαρα της “Ally. Όπως δήλωσε ήταν το πλέον αγαπημένο της. Κορίτσια εμείς εδώ στο Youweekly.gr σας το συνιστούμε, μιας και είναι και μεγάλο trend της επόμενης σεζόν.

Lady Gaga μακιγιάζ

Δείτε περισσότερα make up trends εδώ

Οδηγός για αρχάριες: Σου βρήκαμε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το μακιγιάζ σου!

Για τα κορίτσια που είναι πρωτάκια στα μυστικά του μακιγιάζ, παραδίδουμε ιδιαίτερα μαθήματα... τεχνικής και κομψότητας, για να εισέλθουν με «άριστα» στον κόσμο της ομορφιάς.

Το «βιβλίο» του μακιγιάζ έχει σίγουρα πολλά κεφάλαια που πρέπει να καλύψεις και χρειάζεται πολλή εξάσκηση έως ότου πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαβάστε παρακάτω...

Τι make-up να διαλέξεις; Ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις και υφές στα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου και την απόχρωση του δέρματός σου; Πώς να φαίνεσαι φυσική κάνοντας ένα μακιγιάζ πιο καθημερινό, αλλά και πώς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου για τη βραδινή έξοδο; Εμείς σου δίνουμε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς, ώστε να επιλέξεις τα προϊόντα που σου ταιριάζουν και να... περάσεις την τάξη με άριστα!

undefined

Μake-up
Κάλυψη και απόκρυψη

Σε υγρή ή σε compact μορφή, σκοπός του make-up είναι να καλύψει ατέλειες, να δώσει ομοιόμορφο τόνο και ­λάμψη στην επιδερμίδα. Υπάρχουν συνθέσεις που απαντούν στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, από την ξηρή έως τη λιπαρή, από την επιδερμίδα με ακμή μέχρι την ευαίσθητη.

Ξηρή επιδερμίδα Προτίμησε ένα ενυδατικό make-up σε λεπτόρρευστη υφή για να απλώνεται άνετα και να μην «τραβάει».
Κανονική επιδερμίδα Διάλεξε ένα λεπτόρρευστο make-up που προσαρμόζεται στο χρώμα και στην υφή της επιδερμίδας, ώστε να φαίνεται απολύτως φυσικό.
Λιπαρή επιδερμίδα Ένα make-up με μόρια πούδρας θα δώσει ματ αποτέλεσμα και θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις τη γυαλάδα.
Επιδερμίδα με ακμή Δοκίμασε ένα παχύρρευστο υπερκαλυπτικό make-up, με σύνθεση όμως που δεν κλείνει τους πόρους και δεν προκαλεί μαύρα στίγματα.
Χρωματολόγιο Το make-up θα πρέπει να το επιλέξεις προσεκτικά και να το δοκιμάσεις πάνω στο πρόσωπό σου σε φυσικό φωτισμό. Το Vita παραθέτει ορισμένες βασικές αρχές και σε βοηθά να επιλέξεις το make-up που σου ταιριάζει.
● Στις ροζ-μπεζ επιδερμίδες ταιριάζουν οι αποχρώσεις με βάση το κόκκινο.
● Στις μπεζ επιδερμίδες που δεν κοκκινίζουν ταιριάζουν οι αποχρώσεις με βάση το κίτρινο.
● Στις κοκκινο-κίτρινες επιδερμίδες ταιριάζουν οι αποχρώσεις με βάση το πορτοκαλί.

undefined

Ρουζ
για μάγουλο βερίκοκο

Κάνει το πρόσωπο να δείχνει υγιές και φωτεινό και «ζωντανεύει» το μακιγιάζ. Το ρουζ σε κρεμώδη μορφή απλώνεται με τα δάχτυλα, με κυκλικές κινήσεις, και δη­μιουργεί ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν επιλέξεις ρουζ σε σκόνη, καλό θα είναι να επενδύσεις σε ένα πολύ καλό πινέλο, καθώς αυτά που περιέχουν οι συσκευασίες συχνά δεν είναι τα ιδανικά.

Πώς θα το απλώσεις
● Πέρασε το πινέλο πάνω από το προϊόν και φύσηξε για να φύγει η επιπλέον ποσότητα.
● Άπλωσε το ρουζ πάνω από τα μάγουλα, με κινήσεις ανοδικές προς τα αυτιά. Όσο προχωράς προς τους κροτάφους, το ρουζ θα πρέπει να σβήνει και να αναμειγνύεται με την επιδερμίδα.
● Αν θεωρείς το αποτέλεσμα υπερβολικό, πέρασε μια διαφανή πούδρα από πάνω.
Δείξε προσοχή Δεν πρέπει να απλώνεις το ρουζ πολύ κοντά στα μάτια, αλλά να αφήνεις τουλάχιστον δύο δάχτυλα απόσταση. Επίσης, για ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα, η απόχρωση του κραγιόν σου θα πρέπει να ανήκει στην ίδια χρωματική παλέτα με αυτήν του ρουζ - για παράδειγμα, μη συνδυάζεις κόκκινο κραγιόν με καφέ ρουζ.
Χρωματολόγιο Η απόχρωση του ρουζ θα πρέπει να φαίνεται φυσική πάνω σου και άρα όσο πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχεις, τόσο πιο ανοιχτή απόχρωση θα πρέπει να έχει. Αναζήτησε παστέλ χρώματα, όπως ροζ ή σομόν, εάν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και βαθιές αποχρώσεις, όπως απαλό δαμασκηνί ή καφε-κόκκινο, εάν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

undefined

Σκιές
Παιχνίδι με τα χρώματα!

Σε compact μορφή, υγρές ή σε σκόνη, ματ, μεταλλικές ή με ιριδίζουσα στοιχεία, σε κάθε λογής απόχρωση και χρώμα, οι σκιές ματιών σού δίνουν μια ποικιλία που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί τους. Όπως όλα τα παιχνίδια, όμως, έχει και αυτό τους «κανόνες» του.
● Οι γήινες αποχρώσεις είναι μια διακριτική και κομψή επιλογή, κατάλληλη για όλες τις ώρες.
● Oι αποχρώσεις του μοβ και του γκρι είναι εντυπωσιακές σε μπλε και πράσινα μάτια.
● Oι μπρονζέ αποχρώσεις ταιριάζουν σε κορίτσια με ξανθά και καστανά μαλλιά.
● Tα παστέλ χρώματα «δένουν» απόλυτα με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.
● Oι έντονες, «τροπικές» αποχρώσεις, π.χ. πορτοκαλί, τιρκουάζ, «γράφουν» καλύτερα σε πολύ σκούρα επιδερμίδα.
● Η λευκή σκιά φωτίζει το βλέμμα, αλλά θα πρέπει να μπαίνει με φειδώ (μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω από το τόξο των φρυδιών).
● Οι μεταλλικές αποχρώσεις κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο ζωντανά.
● Τις πολύ σκούρες, ιριδίζουσες και μεταλλικές αποχρώσεις είναι καλύτερα να τις κρατάς μόνο για βραδινές εμφανίσεις.
● Tο μαύρο δίνει ένταση στο βλέμμα, αλλά ταυτόχρονα σκληραίνει το πρόσωπο.

Μάσκαρα
Για μάτια μοναδικά

H μάσκαρα όχι μόνο τονίζει, αλλά μετατρέπει τα μάτια σε «πρωταγωνιστές» του μακιγιάζ, δίνοντας ένταση και θηλυκότητα στο βλέμμα. Aνάλογα με το βουρτσάκι της, κάθε μάσκαρα μπορεί να προσθέσει μήκος, όγκο ή και τα δύο στις βλεφαρίδες σου. Για να αποφύγεις τους «κόμπους» και τις κολλημένες βλεφαρίδες, άπλωσε πρώτα μια στρώση μάσκαρα στα βλέφαρα του ενός ματιού και συνέχισε με το άλλο, ώστε να προλάβει να στεγνώσει η πρώτη στρώση πριν επαναλάβεις την εφαρμογή.

undefined

Χείλη
Η τελευταία... πινελιά!

Από το προκλητικό κόκκινο στο διακριτικό ροζ, από το ουδέτερο καφέ μέχρι το εντυπωσιακό φούξια, τα λαμπερά gloss και τα κραγιόν δίνουν το «φιλί της ζωής» στα χείλη. Η ποικιλία είναι πραγματικά μεγάλη και εσύ μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείς.
● Διάφανα κραγιόν Δίνουν ένα απαλό χρώμα και δημιουργούν ένα υγρό εφέ.
● Γυαλιστερά κραγιόν/gloss Περιέχουν ιριδίζοντα στοιχεία που αντανακλούν το φως και δίνουν ένα λαμπερό χρώμα με εντυπωσιακή λάμψη.
● Lip gloss Συνδυάζουν τη φωτεινότητα ενός γυαλιστερού κραγιόν και την υγρή όψη ενός διάφανου. Όσο πιο πυκνή και κολλώδης είναι η σύνθεσή τους τόσο περισσότερο διαρκούν.
● Κραγιόν διαρκείας Για χείλη «γεμάτα» και εντυπωσιακά. Συνήθως είναι σε διπλή συσκευασία που εκτός από το κραγιόν περιλαμβάνει και ένα top coat (σταθεροποιητή χρώματος διαφανή, σε μορφή gloss ή balm) που επικαλύπτει το χρώμα, το κρατά σταθερό και ενυδατώνει τα χείλη.
Χρωματολόγιο Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ταιριάζουν οι παστέλ και ροζ αποχρώσεις για πρωινές εμφανίσεις, ενώ το κόκκινο, τα έντονα φούξια και ροδακινί είναι ιδανικά για το βράδυ. › Στις σταρένιες επιδερμίδες, ιδανικές είναι οι γήινες αποχρώσεις, από τα πιο απαλά καφέ έως τα βαθιά καφε-κόκκινα. › Αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα, σου ταιριάζουν τα θερμά χρώματα, όπως το πορτοκαλί και οι γκάμες του κόκκινου. › Για πιο «διακριτικές» εμφανίσεις, προτίμησε απαλά