Tο κλειδί για τέλειο μακιγιάζ βρίσκεται στο καλά ενυδατωμένο πρόσωπο!

Εσύ το γνώριζες;

Tο κλειδί για τέλειο μακιγιάζ βρίσκεται στο καλά ενυδατωμένο πρόσωπο!

Έχεις προσέξει ότι ενώ ακολουθείς όλα τα βήματα για ένα σωστό μακιγιάζ, δεν έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Το πρόσωπό σου δεν έχει τη λάμψη που θέλεις, ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα δε στρώνουν όπως επιθυμείς σε διάφορα σημεία;
Το μυστικό για να στρώσει τέλεια το μακιγιάζ στην επιδερμίδα σου είναι στο καθαρό, ενυδατωμένο πρόσωπο.

1.Σε περίπτωση που θέλεις να δημιουργήσεις ένα έντονο makeup look για τις ανάγκες μιας ιδιαίτερης περίστασης, φρόντισε λίγες ώρες πριν να κάνεις μία σχολαστική απολέπιση.

2.Στη συνέχεια εφάρμοσε μία μάσκα που χαρίζει λάμψη και τέλος βάλε την ενυδατική σου.

3.Το primer είναι σημαντικό να μπει πριν την εφαρμογή του foundation.Είναι το προϊόν που προετοιμάζει την επιδερμίδα, για την εφαρμογή όλων των υπόλοιπων προϊόντων που θα ακολουθήσουν. Σε περίπτωση που δεν έχεις primer-μπορείς μπορείτε να εφαρμόσεις ένα serum. Άφησε την υγρασία να απορροφηθεί και προχώρησε με το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.

4.Μετά από όλη αυτή την προετοιμασία για την ενυδάτωση του προσώπου, παρατηρήσεις ότι θα χρειαστείς μικρότερες ποσότητες από τα προϊόντα μακιγιάζ και σίγουρα θα στρώσουν καλύτερα στο πρόσωπό σου.

Aυτά είναι τα καλύτερα tricks μακιγιάζ που έχεις διαβάσει ποτέ!

Το μακιγιάζ είναι ένα θέμα που απασχολεί και ενδιαφέρει τις περισσότερες από εμάς, αφού το δημιουργούμε καθημερινά στο πρόσωπό μας.

Ο σκοπός του είναι, να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να μας δείχνει πιο περιποιημένες και προσεγμένες.


Σήμερα λοιπόν, θα σας πούμε τα πιο εύκολα, μικρά μυστικά που μπορείτε να εφαρμόζετε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του μακιγιάζ σας, ώστε να είναι πολύ πιο άρτιο και να έχει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα!

#1 Φώτισε τα σωστά σημεία. Αυτά είναι το εσωτερικό των ματιών, το κόκαλο του φρυδιού, τα ζυγωματικά, και η περιοχή Τ!

#2 Εάν φοράς nude κραγιόν, τοποθέτησέ το ελάχιστα πιο πάνω από το περίγραμμα των χειλιών σου ώστε να φαίνονται πιο ζουμερά και μεγάλα. Προσοχή όμως, να μη γίνει υπερβολικό, ενώ είναι ένα βήμα που θα σου συστήναμε να μη το εφαρμόζεις και στα έντονα κραγιόν όπως είναι το κόκκινο!

#3 Χρησιμοποίησε ρουζ με λάμψη εάν το πρόσωπό σου δεν έχει ατέλειες για ένα φυσικό αποτέλεσμα υγείας, ενώ εάν έχεις τάση ακμής, σπυράκια ή γενικότερα προβληματικό δέρμα θα σου προτείναμε ένα ματ ρουζ ώστε να περιορίσεις αυτό το εφέ.

#4 Ζέστανε το πρόσωπό σου προσπαθώντας να δημιουργήσεις ένα φυσικό αποτέλεσμα με bronzer και μην επιδιώκεις τις έντονες φωτοσκιάσεις εάν δεν γνωρίζεις το σωστό τρόπο για να το κάνεις.