Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κορίτσια προσοχή! Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνεις με τη μάσκαρα!

Πρέπει να τα αποφύγεις

μάσκαρα
ΜΑΚΙΓΙΑΖ 06.06.2019 15:10

Γυναίκες είμαστε και λάθη...δεν κάνουμε συνήθως αλλά τυχαίνει να κάνουμε καμιά φορά στο μακιγιάζ μας. Κορίτσια προσοχή παρακαλώ σε αυτά τα θέματα! Αυτά είναι τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνεις με την μάσκαρα!

Το θέμα είναι σε κάθε περίπτωση να μαθαίνουμε από αυτά και να προσπαθούμε να μην τα επαναλαμβάνουμε!

1. Βάζεις- Βγάζεις το βουρτσάκι
Γίνεται σχεδόν ασυνείδητα τις περισσότερες φορές όμως, με το να βγάζεις- βάζεις το βουρτσάκι, το tube γεμίζει αέρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μάσκαρα να στεγνώνει πιο γρήγορα, απ' ότι συνήθως.

2. Τη δανίζεσαι και τη δανείζεις
Ευλογία να μοιράζεσαι τα πράγματά σου, αλλά κάτι τέτοιο στην περίπτωση των καλλυντικών μπορεί να αποδειχθεί τραγωδία. Προφανώς, δεν αναφερόμαστε σε κλειστά-μη χρησιμοποιημένα καλλυντικά, αλλά σε όλες αυτές τις φορές που δανείστηκες και δάνεισες τη μάσκαρά σου σε κάποια φίλη κολλητή ή αδερφή. Δεν θα συμβεί πάντα, αλλά μια τέτοια κίνηση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα μάτια, όπως ερεθισμοί, φλεγμονές, επιπεφυκίτιδες, επιβαρύνοντας την υγεία των βλεφαρίδων σου.

3. Το παρακάνεις με την ποσότητα
«Less is more» ο κανόνας που δεν πρέπει να ξεχνάς στο μακιγιάζ σου, πόσο μάλλον όταν παίρνεις τη μάσκαρα στα χέρια σου και ξεκινάς με τις στρώσεις. Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα κατά νου είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές- aka να περάσεις τιε βλεφαρίδες σου με πολλές στρώσεις- προκειμένου να πετύχεις ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Τρεις στρώσεις αρκούν για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό look. Φυσικά, αυτό εξαρτάται και από την καμπυλώτητα και την πυκνότητα που έχουν ήδη οι βλεφαρίδες σου.

Μάσκαρα: Οδηγός για αρχάριες! Πώς να την βάλεις σωστά σε 5 βήματα!

Είσαι από τις... αρχάριες στον κόσμο του μακιγιάζ;

Μην ανησυχείς! Το Youweekly.gr σου δείχνει πως να φορέσεις σωστά και εύκολα την καινούργια σου μάσκαρα!

Άνοιξε τη μάσκαρα.

Πριν την εφαρμόσεις, τρίψε το άκρο της στο εσωτερικό χείλος του σωλήνα μάσκαρα για να πάρει το περίσσιο προϊόν.

Πήγαινε μπροστά από στον καθρέφτη και στηρίξου με τον αγκώνα σου σε μια σταθερή επιφάνεια.Έχοντας το χέρι σταθερό, τοποθέτησε την μάσκαρα στη ρίζα των βλεφαρίδων σου.

Τράβηξε την απαλά μέχρι το τέλος των βλεφαρίδων σου, προς τα εμπρός και διαχωρίζοντάς τες ταυτόχρονα ώστε να μην κολλήσουν. Επανέλαβε την διαδικασία μέχρι να στεγνώσει η μάσκαρα.

Είναι προτιμότερο να κράτησεις το ραβδί της μάσκαρα κάθετα ώστε να πάει παντού το προϊόν και να ανασηκωθούν σωστά οι βλεφαρίδες. Αφαίρεσε πιθανές μουτζούρες από την μάσκαρα, με κάποια μπατονέτα που θα βρέξεις με μια λοσιόν ντεμακιγιάζ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μακιγιάζ ματιών για σούπερ λαμπερό βλέμμα!

Τέλος το κραγιόν στα δόντια! Σου έχουμε τους τρόπους να απαλλαγείς από αυτό...

Διαβάστε περισσότερα θέματα μακιγιάζ στο Youweekly.gr!

Share