Αυτή είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Χειμώνα!

Εσύ θα την τολμήσεις;

Αυτή είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Χειμώνα!

Αυτή είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Χειμώνα και μπορείς άνετα να ξεκινήσεις από το Φθινόπωρο.

Αν σου αρέσει το έντονο βλέμμα και όχι τα έντονα χείλη, τότε αυτή η τάση είναι για εσένα.

Το eyeliner βρίσκεται πάντα μέσα στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Ωστόσο, από φέτος δεν θα είναι μόνο το κλασσικό μαύρο αλλά και τα έντονα χρώματα.

Αυτοί είναι οι 8 καλύτεροι τρόποι για να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου ακόμη κι όταν έχει καύσωνα!

Μπλε, κόκκινο, πράσινο και όλα τα pop χρώματα θα φορεθούν πολύ, ειδικά από τις γυναίκες που τολμάνε την υπερβολή.

Αν πάλι δεν είσαι των έντονων χρωμάτων, μπορείς να δοκιμάσεις πιο διακριτικά χρώματα με λεπτές γραμμές που πάλι θα κάνουν τα μάτια εντυπωσιακά.

Δεν σου «στρώνει» το make up; Ακολούθησε αυτά τα βήματα για τέλεια κάλυψη με διάρκεια!

Δεν σου «στρώνει» καλά το make up στο πρόσωπό σου; Ακολούθησε αυτά τα βήματα για τέλεια κάλυψη με διάρκεια!

Στόχος πάντα θα είναι η αψεγάδιαστη κι αλαβάστρινη επιδερμίδα που δείχνει φυσική και φρέσκια. Κι ενώ θες να απλώσεις το μεικαπ σωστά και αριστουργηματικά, κάτι συμβαίνει και δεν σου στρώνει ή δεν μένει εκεί που το θες για πολλές ώρες.

Εφόσον έχεις βρει το μεικαπ, foundation ή φον ντε τεν (όπως και να το λες) που θεωρείς ότι ταιριάζει στην επιδερμίδα, αλλά και στις ανάγκες της, μετά πρέπει να βρεις τη σωστή την κίνηση, προκειμένου να μπορέσει κι αυτό να αναδείξει την αποτελεσματικότητα, αλλά και μαγεία του.

Αρχικά, αυτό που χρειάζεται να καταλάβεις είναι ότι όλη η διαδικασία – εφαρμογή μεικαπ- απαιτεί χρόνο και κάποια μικρή τεχνική. Έτσι θα μπορέσει να σου στρώσει, και πάνω απ’ όλα να έχει διάρκεια στη μέρα.

Ξεκίνα λοιπόν, βάζοντας στο πάνω μέρος της παλάμης σου μια μικρή ποσότητα μεικαπ (ιδανικά όσο ένα νόμισμα των 50 λεπτών). Πώς να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου όλη την ημέρα! Τα «έξυπνα μυστικά» που θα σε σώσουν!

Έπειτα, πάρε ένα νωπό σφουγγαράκι ή ένα πινέλο και πέρνα μοιρασμένη ποσότητα σε μέτωπο, μύτη και μήλα. Άπλωσε προς το πηγούνι, τη γραμμή των μαλλιών και τον λαιμό. Ξεκίνα να το δουλεύεις απαλά και χωρίς να βιάζεσαι.

Αφού πετύχεις αυτή την ομοιογενή και τέλεια όψη και παρατηρείς ακόμη κάποιες μικρές ατέλειες (πχ έχεις σπυράκια ή μαύρα στίγματα) πέρασε τοπικά στα σημεία λίγο κονσίλερ.

Έξρα tips
-Αν θες ένα ανάλαφρο λουκ, δοκίμασε να αναμείξεις το μεικαπ σου με την ενυδατική, αλλά και λίγο primer με γυαλάδα. Έτσι φτιάχνεις μια ολοδική σου BB cream.
-Για μεγαλύτερη διάρκεια στο μεικαπ, αλλά και στο μακιγιάζ σου, ψέκασε τέλος όλο το πρόσωπό σου μ’ ένα ενυδατικό σπρέϊ νερού.

Πηγή: bovary.gr