Η Πατρίτσια Κόρφα σου δείχνει την απόλυτη τάση του φθινοπώρου: Πώς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν σου χωρίς να φανείς υπερβολική!

Μάθε κι εσύ τον τρόπο!

Η Πατρίτσια Κόρφα σου δείχνει την απόλυτη τάση του φθινοπώρου: Πώς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν σου χωρίς να φανείς υπερβολική!

Αυτή είναι η απόλυτη τάση του φετινού Φθινοπώρου και η Πατρίτσια Κόρφα σου τη δείχνει! Μάθε πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν χωρίς να φανείς υπερβολική!

Εάν ψάχνεις στιλιστικές συμβουλές, η Πατρίτσια Κόρφα είναι χωρίς αμφιβολία, ο άνθρωπος που πρέπει να εμπιστευτείς. Με πολύ απλά βήματα, μπορείς να δείχνεις υπέροχη με το κόκκινο κραγιόν σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Κάνε τα χείλη σου να φαίνονται πιο ζουμερά από ποτέ και προσοχή! Δεν είναι απαραίτητο να το συνδυάσετε μόνο με μαύρα ρούχα! Τολμήστε το χρώμα!

Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε στα χείλη της κόκκινο κραγιόν! Παρόμοιο θα βρεις με μόνο 3 ευρώ!

Το κορίτσι αυτό το γνωρίσαμε στο "My Style Rocks" και το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή, τόσο για τις λαμπερές εμφανίσεις της, όσο και για το μοναδικό της στυλ. Ο λογαριασμός της στο Instagram θα σε αφήσει με "κομμένη" την ανάσα!

Ακολούθησε λοιπόν τις συμβουλές της αγαπημένης influencer και εντυπωσίασε κι εσύ με το κόκκινο κραγιόν, χωρίς να δείχνεις ούτε λίγο υπερβολική!

Πατρίτσια Κόρφα: Βάζει χρώμα στο χειμώνα με αυτή την κίτρινη σατέν φούστα!

Η Πατρίσια Κόρφα έχει την απόλυτη πρόταση για το φετινό χειμώνα! Βάζει χρώμα με αυτή την υπέροχη κίτρινη σατέν φούστα!

Αυτό το σύνολο θα το λατρέψεις. Είναι ό,τι πιο in για φέτος και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Την Πατρίσια Κόρφα τη γνωρίσαμε από το αγαπημένο show «My Style Rocks» - το οποίο επιστρέφει στις οθόνες μας- και στο προφίλ της στο Instagram έχει ένα σωρό ιδέες για μοντέρνα outfits.

Είναι κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Τζόν Κόρφα και μας κέρδισε από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στο ριάλιτι μόδας! Η Πατρίσια ζει στη Θεσσαλονίκη ενώ όσον αφορά στην υπέροχη κίτρινη φούστα της, μπορείς να τη βρεις κι εσύ στην εταιρεία PatriciaShop και κοστίζει 79 ευρώ.