Μελίνα Ασλανίδου: Την κοίταγαν όλοι στο στόμα με αυτό το κραγιόν! Κάνει μόνο 6 ευρώ!

Αν δεν το πάρεις, εσύ χάνεις!

Μελίνα Ασλανίδου: Την κοίταγαν όλοι στο στόμα με αυτό το κραγιόν! Κάνει μόνο 6 ευρώ!

Την κοίταγαν όλοι στο στόμα την Μελίνα Ασλανίδου με αυτό το κραγιόν! Κάνει μόνο 6 ευρώ και ξέρουμε πού θα το βρεις!

Ένα κόκκινο κραγιόν πρέπει πάντα να το έχεις στην συλλογή σου και η Μελίνα Ασλανίδου το ξέρει καλά! Η καλλονή τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor, έκανε μια εμφάνιση που άναψε... φωτιές!

Η Μελίνα Ασλανίδου, έβαλε ένα συγκλονιστικό λευκό τζάκετ και για να δώσει χρώμα στην εμφάνισή της, επέλεξε για τα χείλη της ένα κατακόκκινο κραγιόν!

Μελίνα Ασλανίδου: Την ρώτησε για το... υαλουρονικό και αντέδρασε με αυτό τον τρόπο! Τον έκανε «χώμα»!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ότι είναι της εταιρείας Golden Rose και κάνει μόνο 6 ευρώ! Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες:

Μελίνα Ασλανίδου κόκκινο κραγιόν

Μελίνα Ασλανίδου: Στα χείλη της φοράει κραγιόν που κάνει μόνο 14,00 ευρώ! Ξέρουμε που θα το βρεις!

Στα χείλη της η Μελίνα Ασλανίδου φοράει κραγιόν που κάνει μόνο 14,00 ευρώ! Ξέρουμε που θα το βρεις και τρέξε να το προλάβεις πριν βγει sold out!

Μια απόχρωση nude που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα είναι η απόλυτη τάση για φέτος το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα! Θα σου δώσει μια νότα φρεσκάδας στο πρόσωπό σου!

Κάτι ξέρει η λαμπερή τραγουδίστρια που το προτιμά για τις εμφανίσεις της είτε είναι πρωί είτε είναι βράδυ και η ομάδα του Youweekly.gr εντόπισε από που το προμηθεύτηκε η ίδια για να το αποκτήσετε κι εσείς!

Μελίνα Ασλανίδου κραγιόν

Μελίνα Ασλανίδου: Χωρίς ίχνος από φίλτρα το κορμί της! Τι κρύβεται κάτω από τα ρούχα της;

Είναι της εταιρείας Radiant και κοστίζει μόνο 14 ευρώ!

Μελίνα Ασλανίδου μακιγιάζ

Θα το βρείτε εδώ

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα το βγάλετε από τα χείλη σας!

Μελίνα Ασλανίδου: Έδειξε το πρόσωπό της μετά τον «θόρυβο» για τις πλαστικές! Αυτή είναι πραγματικά...

Η Μελίνα Ασλανίδου μετά τον «θόρυβο» για τις πλαστικές έδειξε το πρόσωπό της! Αυτή είναι πραγματικά... Η φωτογραφία στην δημοσιότητα!

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν ο Τάκης Ζαχαράτος, την είχε κατηγορήσει για υαλουρονικό και άλλα!

Είπε χαρακτηριστικά, όπως ήδη σας έχουμε γράψει:

«Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη.

Αυτή, λοιπόν, ήταν η μούρη έτσι, τώρα κάπως την έφτιαξε, αλλά χαλάει το μαλλί. Φτιάχνει μούρη, φτιάχνει το μαλλί, χαλάει το ρούχο. Δηλαδή αυτή κάπου δεν θα το βρει ποτέ, όλο κάτι θα χαλάει. Σε όλο αυτό το υαλουρονικό και την καούκα, με κουράζει. Επειδή ξέρω από draq show και όταν είναι να κάνω μια persona θέλει τόση ώρα, απορώ πως βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν μια μεταμόρφωση σε κάτι άλλο, που δεν είναι ο εαυτός τους, για να κάνουν μια κριτική. Δεν είναι όλες Άννα Βίσση… Άννα Βίσση είναι μια και έκλεισε το εργοστάσιο». Σήμερα, λίγες μόνο μέρες μετά το όλο περιστατικό, η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και έγραψε στην λεζάντα:

«Καλημερουδια βάλτε χρώμα στη ζωή σας σήμερα το 4ο live xfactor παιδιά εεεε???@xfactorgreece @opentvgr» Δείτε την όπως είναι πραγματικά χωρίς μακιγιάζ: