Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε γκρι στα μάτια της και "τρέλανε" τον Σουλτάτο! Τη σκιά της τη θέλουν όλες!

Έφερε την απόλυτη τάση!

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε γκρι στα μάτια της και

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε την απόλυτη τάση του μακιγιάζ, και φόρεσε γκρι σκιά στα μάτια της! Το look της "τρέλανε" τον Λευτέρη Σουλτάτο και όπως είναι φυσικό, τη σκιά της τη θέλουν όλες!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει τον τρόπο της με το στιλ και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Πέρα από τα ρούχα όμως, η Βάσω Λασκαράκη το έχει και με το μακιγιάζ!

Συγκεκριμένα, σε μία πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη, φόρεσε στα μάτια της μία υπέροχη γκρι- ασημί σκιά και έκανε το πιο υπέροχο smokey eye look!

Σας βρήκαμε επίσης το nude κραγιόν που συνδύασε με την ασημί της σκιά!

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε φόρεμα που «διπλώνει» και τρέλανε τον Σουλτάτο! Τα πέδιλά της έκαναν την διαφορά...

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε φόρεμα που «διπλώνει» και τρέλανε τον Σουλτάτο! Τα πέδιλά της έκαναν την διαφορά και αυτό το σύνολο, πρέπει να το αντιγράψεις!

Η ηθοποιός, έκανε το απόλυτο party look και είμαστε σίγουροι ότι τρέλανε κανονικά τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Βάσω Λασκαράκη, έβαλε φόρεμα σε κρουαζέ γραμμή που διπλώνει και κολάκευε απίστευτα την σιλουέτα της! Το συνδύασε με μαύρα πέδιλα με λεπτά λουράκια και τα πόδια της έμοιαζαν με 2 μέτρα, αν και η ίδια δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Βάσω Λασκαράκη: Με ένα βλέμμα «τελείωσε» τον Σουλτάτο! Δεν τους έχεις δει ξανά έτσι...

Η Βάσω Λασκαράκη με ένα βλέμμα «τελείωσε» τον Σουλτάτο! Δεν τους έχεις δει ξανά έτσι... και εμείς βρήκαμε την φωτογραφία κλειδί!

Η κούκλα Βάσω και ο Λευτέρης, ζουν την καλύτερή τους φάση. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μετά τον γάμο, η σχέση τους έχει γίνει πιο δυνατή. Πρόσφατα, η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία με τον άντρα της και μας τρέλανε κανονικά.

Η Βάσω Λασκαράκη, κοιτά τον Λευτέρη Σουλτάτο με ένα βλέμμα όλο νόημα και εκείνος φυσικά, της το ανταποδίδει! Ιδού και η εν λόγω φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη: «Πρόδωσε» το τέλος της Άννας Μακρίδη! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς!