Εξαφάνισε μια για πάντα τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου μόνο με ένα «μαγικό» αντικείμενο!

Ξέχνα το concealer!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Εξαφάνισε μια για πάντα τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου μόνο με ένα «μαγικό» αντικείμενο!

Εξαφάνισε μόνο με ένα «μαγικό» αντικείμενο τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου μια για πάντα!

Η πιο πολυσύχναστη ερώτηση ομορφιάς είναι αυτή! «Πως να εξαφανίσω τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και να τους δώσω μια λάμψη και υγιή ματιά»!

Όπως πρέπει να βρίσκουμε το κατάλληλο μείκ απ, έτσι πρέπει να βρίσκουμε και το σωστό κονσίλερ γιατί οι μαύροι κύκλοι γίνονται μια πρόκληση!

Ωστόσο, εμείς θα φτιάξουμε αμέσως αυτό το προβληματάκι επειδή αυτό που χρειάζεσαι κάτω από την περιοχή των ματιών σου δεν είναι ένα απλό κονσίλερ, αλλά αυτό το «μαγικό» προϊόν!

Άκου λοιπόν να μάθεις πως έχουν τα πράγματα! Το κονσίλερ είναι τέλειο για να το χρησιμοποιείς σε κόκκινα σημάδια, σπυράκια, αλλά για να καθίσει καλά στο πρόσωπο σου πρέπει να είναι στην σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σου και το μεικ απ από πάνω να δένει αρμονικά μαζί του!

Τι συμβαίνει όμως όταν δεν καλύπτει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου, όσο προϊόν κι αν βάλεις; Η κατάσταση δε θα σωθεί για αυτό αντί να ταλαιπωρείσαι πρέπει να αγοράσει ένα colour corrector.

Bobbi Brown Creamy Concealer €33.50

concealer κονσίλερ μακιγιάζ

Πιθανόν να αναρωτιέσαι τι διαφορά θα υπάρξει στους μαύρους κύκλους με αυτό το προϊόν. Στην πραγματικότητα το colour corrector είναι ένα κονσίλερ που έχει διαφορετικό χρώμα, από κίτρινο και ροδακινί μέχρι σε βαθύ πορτοκαλί!

Λειτουργεί τέλεια στο να καλύπτει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια επειδή οι πορτοκαλί τόνοι καλύπτουν τις αποχρώσεις των κύκλων!

Δώσε ένα τέλος στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου με αυτό το προϊόν!

Κάλυψε τους μαύρους κύκλους σου πριν το concealer!!

Σίγουρα η έλλειψη ύπνου δεν κάνει καλό σε κανέναν, πόσο μάλλον αν είσαι μοντέλο και η καθημερινότητά σου σε βρίσκει να κάνεις πολύωρες φωτογραφίσεις και fittings, να συμμετέχεις σε επιδείξεις μόδας, να δίνεις το παρών σε events, έχοντας ως βασική προϋπόθεση να είσαι πάντα λαμπερή και φρέσκια.

Κι όπως καταλαβαίνεις λαμπερή επιδερμίδα και κουρασμένο βλέμμα δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Γι αυτό το λόγο, τα περισσότερα μοντέλα έχουν βρει τα δικά τους τρικς για να καμουφλάρουν τα σημάδια κούρασης κάτω από τα μάτια τους και να απογειώσουν οποιοδήποτε μακιγιάζ τους. Μερικά από αυτά τα τρικς θα βρεις παρακάτω:

Cara Delevingne

«Μου αρέσει η μάσκα προσώπου Gravitymud Firming Treatment της Glamglow ( που συσφίγγει, λειαίνει και τονώνει την επιδερμίδα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ) και χρησιμοποιεί η makeup artist, Val Garland κάτω από τα μάτια. Είναι καλό να φροντίζεις συνολικά την επιδερμίδα σου. Αν ταξιδεύεις πολύ και πετάς σε διαφορετικές ζώνες ώρας, πρέπει να δίνεις σε όλα περισσότερη προσοχή».

Natasha Poly

«Η δική μου συμβουλή αφορά το προηγούμενο βράδυ, επειδή εκεί αρχίζουν όλα. Απόφυγε το σούσι και τη σος σόγιας, μιας και κάνουν τα μάτια να δείχνουν κουρασμένα. Το πρωί, αφού πλύνω τα δόντια μου, χρησιμοποιώ ένα jade roller σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια και κάνω μασάζ στο πρόσωπό μου. Είναι super δροσερό και κάνει τη μεγάλη διαφορά στα μάτια. Επίσης, μου αρέσει η κρέμα- μάσκα Black Rose Cream Mask της Sisley, που δίνει στην επιδερμίδα μία ζωντάνια και νεανικότητα.»

Janice Dilone

«Μερικές φορές, όταν δεν έχω τίποτα μαζί μου, παίρνω ένα φακελάκι πράσινο τσάι ή χαμομήλι και είτε το βουτάω σε χλιαρό νερό, είτε το βάζω στο ψυγείο για να γίνει πιο δροσερό. Στη συνέχεια, το τοποθετώ στα μάτια μου και χαλαρώνω για λιγάκι. Αυτό κάνω κάνω πριν από πολλά shows. Είναι σα να βγάζω δάκρυα τσαγιού.»

Magdalena Frackowiak

«Το καλύτερο είναι να περάσεις ένα παγάκι κάτω από τα μάτια σου. Και μετά να το περάσεις στο υπόλοιπο πρόσωπό σου. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και το πρήξιμο μειώνεται. Επίσης, είναι σημαντικό να πίνεις πολύ νερό με χυμό λεμονιού το πρωί»