Δούκισσα Νομικού: Έβαλε στα μάτια της την απόλυτη τάση! Η σκιά της προκαλεί φρενίτιδα!

Αυτό το χρώμα τονίζει τα μάτια της!

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε στα μάτια της την απόλυτη τάση! Η σκιά της προκαλεί φρενίτιδα!

Η Δούκισσα Νομικού το τόλμησε και έβαλε στα μάτια την απόλυτη τάση του μακιγιάζ για φέτος το χειμώνα! Η σκιά της προκαλεί φρενίτιδα σε όλους μιας και κάνει τα μάτια της να φαίνονται υπέροχα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε μακιγιάζ. Ωστόσο αυτή η σκιά που επέλεξε είναι χωρίς αμφιβολία, το τέλειο χρώμα για τα μάτια της.

Είναι μπορντό, και ως γνωστόν, τα σκούρα χρώματα τονίζουν ακόμη περισσότερο τα ανοιχτόχρωμα μάτια. Έτσι σε συνδυασμό με το δαμασκηνί κραγιόν, η Δούκισσα Νομικού δημιούργησε το πιο στιλάτο μακιγιάζ.

Ειδικά αν είστε ξανθιά, το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα μπορούσε να αποτελέσει την τέλεια λύση για μία βραδινή έξοδο! Πόσο μάλλον αν έχετε και μπλε μάτια, τότε η επιτυχία είναι βέβαιη!

Δείτε το μακιγιάζ που έκανε η αγαπημένη παρουσιάστρια και θα καταλάβετε γιατί!

Σας βρήκαμε επίσης και το υπέροχο δαχτυλίδι που φοράει σε αυτή τη φωτογραφία και έχει προκαλέσει πανικό!

Δούκισσα Νομικού: Με κόκκινα πρησμένα μάτια! Τι της συνέβη;

Η Δούκισσα Νομικού εντοπίστηκε με κόκκινα και πρησμένα μάτια! Τι της συνέβη;

Η όμορφη παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα απέχει από την τηλεόραση, αφού έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της!

Η Δούκισσα Νομικού πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, την μικρή πριγκίπισσά της και είναι μια σούπερ μαμά.

Δούκισσα Νομικού: «Βόμβα» λίγο μετά τη γέννα! Αποφάσισε να...

Όπως φαίνεται η ίδια δεν κοιμάται πια καλά τα βράδια, αφού έχει αναλάβει την φροντίδα δύο μικρών παιδιών και του σπιτιού φυσικά.

Έτσι, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που έχει κατάκόκκινα και πρησμένα μάτια και έγραψε στην λεζάντα:

«Όποιος νυστάζει από τώρα να σηκώσει το χέρι του».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού: Κοκκίνισαν τα μάτια της από τα ξενύχτια! Οι μαύροι κύκλοι και η εικόνα στην δημοσιότητα!

Κοκκίνισαν τα μάτια της Δούκισσας Νομικού από τα ξενύχτια! Οι μαύροι κύκλοι και η εικόνα στην δημοσιότητα, όπως την ανέβασε η ίδια στο Instagram!

Η καλλονή παρουσιάστρια, είναι πάνω από όλα μανούλα!

Παρόλα αυτά, βρίσκει χρόνο για όλα και μάλιστα πρόσφατα ξεκίνησε την δική της συλλογή με κοσμήματα, όπως σας έχουμε γράψει! Την Παρασκευή, η Δούκισσα Νομικού βγήκε μια βόλτα με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη αλλά θέλοντας να αυτοσαρκαστεί, ανέβασε μια φωτογραφία της με μακιγιάζ και έγραψε στην λεζάντα:

«Για τους μαύρους κύκλους, υπάρχει λύση! Για τα κόκκινα μάτια από την κούραση;» Όπως και να έχει, για εμάς θα παραμένει πάντα λαμπερή! Ιδού και οι σχετικές αναρτήσεις:

Δούκισσα Νομικού μάτια