Οι beauty gurus μίλησαν! Αυτά είναι τα μεγαλύτερα make up trends του 2020!

Κορίτσια, δώστε μεγάλη προσοχή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι beauty gurus μίλησαν! Αυτά είναι τα μεγαλύτερα make up trends του 2020!

Οι beauty gurus μίλησαν και αυτά είναι τα μεγαλύτερα make up trends του 2020. Κορίτσια, stay alert αν είστε από τις γυναίκες που θέλουν να είναι μέσα σε όλα.

Ανεξάρτητα τις προτιμήσεις σας στο μακιγιάζ - δηλαδή είτε σας αρέσει το υπερβολικό ή το πιο φυσικό - αυτά τα trends πρέπει όλες να τα γνωρίζουμε.

Εγώ είμαι εδώ και θα σας ενημερώσω για όλα τα προϊόντα που βγήκαν με τον ερχομό της νέας χρονιάς. Πάμε λοιπόν να τα μάθουμε...

Concealer με μαργαριτάρια

Αυτή η τάση είναι ουσιαστικά κόσμημα για το πρόσωπο σου. Φωτίζει περισσότερο τα σημεία που θα το τοποθετήσεις και θα δώσει λάμψη στην επιδερμίδα. Επέλεξε μια πιο σκούρα απόχρωση από την επιδερμίδα σου για κάλυψη.

Ένα primer για όλες

Υπάρχουν prime για την επιδερμίδα της κάθε γυναίκας. Το κάθε προϊόν είναι εφαρμοσμένο για τις ανάγκες σου. Αν έχει λιπαρή επιδερμίδα υπάρχει συγκεκριμένο το οποίο απορροφά τη λιπαρότητα.

Vinyl χείλη

Το 2020 τα vinyl χείλη παίρνουν την πρωτιά. Θα δώσουν άλλο στιλ στο πρόσωπο σου και θα λάμψεις. Επίσης, τα κάνει πιο ζουμερά.

Cleaner Nail Polish

Φέτος έρχονται και τα μανό που είναι πιο υγιεινά ουσιαστικά για την γυναίκα. Δεν θα περιέχουν συστατικά που κάνουν κακό στο περιβάλλον.

See-Through ρουζ

Η Κ-ομορφιά δηλαδή από την Νότια Κορέα έρχεται δυναμικά στο χώρο της ομορφιάς. Η συγκεκριμένη τάση θέλει πιο ελαφρύ make up στο πρόσωπο εξαφανίζοντας το υπερβολικό. Φέτος τα trends θέλουν γήινους τόνους και λαμπερό πρόσωπο.

Γρήγορα και τέλεια φρύδια

Για εσένα που δεν έχεις γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια τα προϊόντα από την Maybelline θα σε βοηθήσουν να τα κάνεις ακαταμάχητα.

Foundation για την προστασία της επιδερμίδας

Φέτος η μόδα στην ομορφιά θέλει το foundation να προστατεύει την επιδερμίδα μας από τους ρύπους και τις ρυτίδες. Επίσης τα νέα προϊόντα που θα βγουν θα προστατεύουν και από το... κινητό. Ναι, καλά διαβάσατε!

Θαμπά κραγιόν

Τα θαμπά κραγιόν ουσιαστικά είναι τα κραγιόν που είναι σας να μην φοράς κραγιόν,λες και τα χείλη σου είναι από φυσικού χρωματιστά. Μάλιστα, αν θέλεις τα χείλη σου να φαίνονται ζουμερά αυτά τα 9 «θαυματουργά» προϊόντα θα τα δείχνουν πολύ μεγαλύτερα.