Σκέφτεσαι από τώρα πως θα βαφτείς στις 14 Φλεβάρη; Σου έχουμε τις 10 καλύτερες ιδέες για σκιές!

Θα βάλεις «φωτιά» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Σκέφτεσαι από τώρα πως θα βαφτείς στις 14 Φλεβάρη; Σου έχουμε τις 10 καλύτερες ιδέες για σκιές!

Σου έχουμε και σου παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες ιδέες για να χρησιμοποιήσεις αυτές τις σκιές στα μάτια σου στις 14 Φλεβάρη αν σκέφτεσαι από τώρα πως θα βαφτείς!

Το νιώθεις; Νιώθεις αυτήν την ξαφνική ζεστασιά; Ναι, ο έρωτας είναι ήδη στον αέρα! Σχεδόν εδώ δηλαδή, αφού η ημέρα του Αγίου Βαλέντίνου είναι κοντά! Δεν έχει σημασία τι έχεις σχεδιάσει, αλλά πίστεψε δε θέλεις με τίποτα να κάνει το μακιγιάζ που έχεις καθημερινά!

Είναι ώρα να δοκιμάσεις αυτές τις παλέτες που ποτέ δεν χρησιμοποίησε - ξέρεις ποιες εννοώ - και δοκίμασε αυτές τις ιδέες για σκιές που σου παρουσιάζουμε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έχουν ζωηρά χρώματα και κυρίως έχουν αυτήν την γλυκάδα που θέλεις να έχεις εκείνη την ημέρα! Τράβα ένα στιγμιότυπο από τα αγαπημένα σου και ετοιμάσου να πάρεις φωτιά στις 14 Φλεβάρη!

Ανοιχτό Ροζ

Όταν πρωτοείδα αυτήν την φωτογραφία στο Instagram την αποθήκευσα, τράβηξε ένα screenshort και το έστειλα σε όλες μου τις φίλες! Εννοώ, κοίτα το, δεν είναι τέλειο αυτό το look; Είναι ροζ, αλλά χωρίς να θυμίζει κάτι από Barbie. Βασικά, είναι αυτό που χρειάζεσαι για το look σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ροζ με γκλίτερ

Υπάρχει καλύτερη ημέρα από του Αγίου Βαλεντίνου για να φορέσεις σκιά με γκλίτερ; Είναι τέλειο και πρέπει να το βάλεις πάνω σου σίγουρα!

Free-Floating σκιά

Εντάξει, αυτό είναι λίγο extreme, αλλά αξίζει να πάρεις το ρίσκο με τις σκιές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Αυτό το free-floating look είναι πολύ ωραίο και θα σε κάνει να φαίνεσαι πολύ cool τυπάκι!

Glossy σκιές

Σίγουρα έχεις δει παντού στο Instagram αυτές τις σκιές σε κάθε σκρολάρισμα που κάνεις! Μην φοβάσαι να το δοκιμάσεις ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - ο καθένας μπορεί να το κάνει, ακόμη κι αν δεν ξέρεις πολλά από μακιγιάζ!

Ροζ καρδούλες

Τι θα ήταν η σημερινή συλλογή με σκιές αν δεν έβαζα αυτήν την ιδέα με σκιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από ένα πινέλο για eyeliner και να σχεδιάσεις μικρές καρδούλες γύρω από τα μάτια σου!

Smokey μακιγιάζ με βάση το κόκκινο

Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις Smokey μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, απλά πρέπει να αλλάξεις χρώμα! Αντί να βάλεις γκρι ή μαύρο χρώμα χρησιμοποίησε μια κόκκινη σκιά!

Smokey μακιγιάζ με βάση το ροζ

Τώρα μετά από την ιδέα με το κόκκινο χρώμα μπορείς να το κάνεις και με ένα σκούρο ροζ! Είναι πολύ ρομαντικό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Άρα, ότι καλύτερο για εκείνη την ημέρα!

Μωβ σκιά

Μπορεί να είναι και το πιο ωραίο χρώμα που θα χρησιμοποιήσεις την συγκεκριμένη ημέρα! Ανέμειξε το με λίγο ροζ χρώμα μέχρι το κόκκαλο που βρίσκεται κάτω από το φρύδι σου και είσαι έτοιμη!

Νεόν ροζ σκιά

Εντάξει, το νεόν είναι πολύ στη μόδα και το έχουν μάθει όλοι πια! Μείνε μοδάτη και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Bronze αποχρώσεις

Δεν χρειάζεται να φορέσει φωτεινά χρώματα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Είναι καθαρά δική σου επιλογή και αν σου αρέσουν οι bronze αποχρώσεις μπορείς να κάνεις αυτό το look!

Αν έχεις μπλε μάτια μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το μακιγιάζ που είναι ιδανικό για εσένα!

Οι beauty gurus μίλησαν! Αυτά είναι τα μεγαλύτερα make up trends του 2020!

Οι beauty gurus μίλησαν και αυτά είναι τα μεγαλύτερα make up trends του 2020. Κορίτσια, stay alert αν είστε από τις γυναίκες που θέλουν να είναι μέσα σε όλα.

Ανεξάρτητα τις προτιμήσεις σας στο μακιγιάζ - δηλαδή είτε σας αρέσει το υπερβολικό ή το πιο φυσικό - αυτά τα trends πρέπει όλες να τα γνωρίζουμε.

Εγώ είμαι εδώ και θα σας ενημερώσω για όλα τα προϊόντα που βγήκαν με τον ερχομό της νέας χρονιάς. Πάμε λοιπόν να τα μάθουμε...

Concealer με μαργαριτάρια

Αυτή η τάση είναι ουσιαστικά κόσμημα για το πρόσωπο σου. Φωτίζει περισσότερο τα σημεία που θα το τοποθετήσεις και θα δώσει λάμψη στην επιδερμίδα. Επέλεξε μια πιο σκούρα απόχρωση από την επιδερμίδα σου για κάλυψη.

Ένα primer για όλες

Υπάρχουν prime για την επιδερμίδα της κάθε γυναίκας. Το κάθε προϊόν είναι εφαρμοσμένο για τις ανάγκες σου. Αν έχει λιπαρή επιδερμίδα υπάρχει συγκεκριμένο το οποίο απορροφά τη λιπαρότητα.

Vinyl χείλη

Το 2020 τα vinyl χείλη παίρνουν την πρωτιά. Θα δώσουν άλλο στιλ στο πρόσωπο σου και θα λάμψεις. Επίσης, τα κάνει πιο ζουμερά.

Cleaner Nail Polish

Φέτος έρχονται και τα μανό που είναι πιο υγιεινά ουσιαστικά για την γυναίκα. Δεν θα περιέχουν συστατικά που κάνουν κακό στο περιβάλλον.

See-Through ρουζ

Η Κ-ομορφιά δηλαδή από την Νότια Κορέα έρχεται δυναμικά στο χώρο της ομορφιάς. Η συγκεκριμένη τάση θέλει πιο ελαφρύ make up στο πρόσωπο εξαφανίζοντας το υπερβολικό. Φέτος τα trends θέλουν γήινους τόνους και λαμπερό πρόσωπο.

Γρήγορα και τέλεια φρύδια

Για εσένα που δεν έχεις γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια τα προϊόντα από την Maybelline θα σε βοηθήσουν να τα κάνεις ακαταμάχητα.

Foundation για την προστασία της επιδερμίδας

Φέτος η μόδα στην ομορφιά θέλει το foundation να προστατεύει την επιδερμίδα μας από τους ρύπους και τις ρυτίδες. Επίσης τα νέα προϊόντα που θα βγουν θα προστατεύουν και από το... κινητό. Ναι, καλά διαβάσατε!

Θαμπά κραγιόν

Τα θαμπά κραγιόν ουσιαστικά είναι τα κραγιόν που είναι σας να μην φοράς κραγιόν,λες και τα χείλη σου είναι από φυσικού χρωματιστά. Μάλιστα, αν θέλεις τα χείλη σου να φαίνονται ζουμερά αυτά τα 9 «θαυματουργά» προϊόντα θα τα δείχνουν πολύ μεγαλύτερα.