Η Δούκισσα Νομικού προτείνει το πιο hot μακιγιάζ για την ημέρα των ερωτευμένων

Κλέψ'του την καρδιά με πολύ λίγα προϊόντα!

Η  Δούκισσα Νομικού προτείνει το πιο hot μακιγιάζ για την ημέρα των ερωτευμένων

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το πιο hot μακιγιάζ και σίγουρα το προτείνει για την ημέρα των ερωτευμένων. Είναι εξάλλου πολύ φρέσκο, girlie και χρειάζεται πολύ λίγα προϊόντα για να το πετύχεις. Άσε που μερικά από αυτά τα έχεις ήδη στη συλλογή σου....

Η καλλονή παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στο Instagram με μια παλέτα μακιγιάζ στα χέρια της! Πήρε τα πινέλα της και ξεκίνησε να βάφεται. Η Δούκισσα Νομικού, επέλεξε ζεστές αποχρώσεις και ροζ και καφέ και πολύ απαλές υφές.

Άλλωστε, είναι γεγονός πως με τέτοιο πρόσωπο και επιδερμίδα, δεν χρειάζεται πολλά για να αναδείξει την ομορφιά της. Η ίδια, έχει τονίσει πολλές φορές πως φροντίζει ευλαβικά το πρόσωπό της και δεν αμελεί ποτέ να κάνει καθαρισμό. Και μιας και πιάσαμε την ημέρα των ερωτευμένων, να θυμίσουμε και την σούπερ συλλογή της με κοσμήματα, είναι top δώρο!

Το 5λεπτο μακιγιάζ της Δούκισσας Νομικού

Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ για αυτή την εποχή! Είναι φρέσκο και λαμπερό ενώ παράλληλα τονίζει το μαύρισμα σου. Είναι τόσο εύκολο, που μπορείς να το κάνεις με το ένα χέρι (!) και χωρίς καθρέφτη, όπως κι εγώ.

Ξεκινάω λέγοντας πως εφόσον θα δώσω έμφαση στο στόμα με ένα σούπερ ματ κραγιόν, θα κάνω ένα γρήγορο scrub στα χείλη μου

Συνεχίζω με το spray για 24ωρη ενυδάτωση και λάμψη.

Κατόπιν βάζω κονσίλερκάτω από τα μάτια αλλά και σε όποια κοκκινίλα ή ατέλεια βρω. Ταμπονάρω με τα δάχτυλα και μετά με ένα πινέλο το απλώνω για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Συνεχίζω με την αγαπημένη μου παλέτα σκιών και βάζω μια bronze απόχρωση στο πάνω και κάτω βλέφαρο, μια πιο σκούρα στο κόκκαλο και μια πιο ανοιχτή ακριβώς στο κέντρο του κινητού βλεφάρου.

Κατόπιν, επειδή το καλοκαίρι μου αρέσει η φυσικότητα, χρησιμοποιώ την μωβ μάσκαρα μου, για να τονιστεί το χρώμα των ματιών μου χωρίς να βαρύνουν οι βλεφαρίδες καθόλου.

Τελειώνοντας, χρησιμοποιώ matte bronzing powder για να δείξω πως είναι ακόμη καλοκαίρι και ο ήλιος καίει αλλά και τις εκπληκτικές σταγόνες λάμψης, που έχουν μια ελαφριά ροζ απόχρωση.

Στα χείλη, χρησιμοποιώ το φανταστικό, σούπερ ματ κραγιόν, το οποίο έχει το πιο χρηστικό βουρτσάκι για τέλεια τοποθέτηση, επομένως δεν χρειάζομαι ποτέ μολύβι χειλιών.

Κατευθείαν μετά την εφαρμογή το ταμπονάρω με ένα χαρτί (ή με το χέρι μου) για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Σου υπόσχομαι πως αυτό το κραγιόν δεν πρόκειται να φύγει από τα χείλη σου με τίποτα.