2+1 παλέτες σκιών από τα H&M που θα αγαπήσεις - Θα τις χρησιμοποιείς στο καθημερινό σου μακιγιάζ

Πρέπει οπωσδήποτε να τις βάλεις στο νεσεσέρ σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
2+1 παλέτες σκιών από τα H&M που θα αγαπήσεις - Θα τις χρησιμοποιείς στο καθημερινό σου μακιγιάζ

Ένα σωστό μακιγιάζ είναι το Α και το Ω στις εμφανίσεις σου και γενικά στην καθημερινή σου ρουτίνα. Τα H&M εκτός από ρούχα και παπούτσια αλλά και διάφορα αξεσουάρ έχουν και καλλυντικά. Εγώ σου βρήκα 2+1 παλέτες σκιών που πρόκειται να αγαπήσεις και να χρησιμοποιείς καθημερινά από το πρωί έως και το βράδυ στην έξοδο σου.

Αν ειδικά είσαι από τις γυναίκες που δεν θέλουν να είναι υπερβολικές στο βάψιμο τους, αλλά προτιμούν τις πιο γήινες αποχρώσεις, τότε αυτές οι παλέτες είναι οι κατάλληλες για το μακιγιάζ σου. Έχουν διάφορες αποχρώσεις για να δημιουργήσεις μια πιο φυσική σκιά, αλλά και smoky eye για την βραδινή σου έξοδο για ποτό.

Η πρώτη που σου βρήκα λέγεται «Smoky nude». Η παλέτα έχει 8 διαφορετικές σκιές ματ αλλά και μεταλλικές. Κοστίζουν 14,99 ευρώ.

παλέτες σκιών

Η δεύτερη έχει την ονομασία «Meet your matt» κοστίζει επίσης 14,99 ευρώ και έχει πολλές αποχρώσεις από την πιο ανοιχτή έως την πιο σκούρα

H&M καλλυντικά

Η τρίτη που επίσης κοστίζει 14,99 ευρώ λέγεται «Ready, set, glow». Η συγκεκριμένη είναι και πιο πολύ για τη νυχτερινή σου έξοδο καθώς έχει πιο... λαμπερές αποχρώσεις.

Παλέτα σκιών

Τρέχουν όλες για την σκιά με τα στρας που κυκλοφορεί στα καταστήματα H&M! Είναι top trend για φέτος και κοστίζει μόνο 7 ευρώ!

Πώς φοράμε σωστά σκιά στα μάτια

Για να πετύχουμε ένα ωραίο μακιγιάζ, πολύ βασικό ρόλο παίζει η σκιά στα μάτια! Πως όμως τοποθετείται σωστά η σκιά;

Αρχικά παίρνουμε ένα χαρτομάντιλο και σκουπίζουμε τα μάτια μας

Στη συνέχεια μια καλή συμβουλή είναι να βάλουμε λίγη πούδρα στο μάτι έτσι ώστε να κρατήσει περισσότερη ώρα η σκιά

Παίρνουμε ένα ειδικό πινελάκι και την περνάμε στα μάτια, προσέχοντας να μην περνάμε την καμπύλη και φτάνουμε στα φρύδια.

Μπορούμε να βάζουμε στα μάτια μας περισσότερες από μια σκιές ανάλογα με το μακιγιάζ που θέλουμε να κάνουμε.

Προτιμούμε σκούρα χρώματα στην καμπύλη του ματιού και ανοιχτά στο πάνω μέρος.

Tip!

Απέφυγε να φοράς λευκή σκιά κάτω από τα φρύδια γιατί δεν κολακεύει καθόλου το βλέμμα, απεναντίας σκληραίνει το πρόσωπο και σε κάνει να φαίνεσαι κουρασμένη!