Το μυστικό με την σκιά στο μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη για βαθύ βλέμμα

Τα αποκάλυψε όλα η μακιγιέρ της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μυστικό με την σκιά στο μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη για βαθύ βλέμμα

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα απίστευτο βλέμμα όμως η Ρούλα Σταματοπούλου, η make up artist της, με το μακιγιάζ που της κάνει την βοηθάει να φαίνεται βαθύ. Και το νούμερο 1 μυστικό είναι στην σκιά.

Στο προσωπικό της blog, η Ρούλα Σταματοπούλου μοιράστηκε κάποια από τα μυστικά που κάνει στο μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη και μείναμε έκπληκτοι αφού είναι τόσο απλά που μπορούμε να τα κάνουμε κι εμείς στην καθημερινότητά μας.

Τα μυστικά της Ελένης Μενεγάκη στο μακιγιάζ - Τι να κάνεις με την σκιά για να έχεις βαθύ βλέμμα

"Για σκιές, η πιο συχνή μας επιλογή είναι οι γήινες αποχρώσεις με θερμούς υποτόνους, έτσι ώστε να δίνουμε λίγο βάθος και χρώμα στο μάτι, όμως να παραμένει καθαρό. Με μία πιο σαμπανιζέ σκιά περνάω το κινητό βλέφαρο και κάτω από το φρύδι.

Όταν φτάνει η στιγμή του eyeliner, πάντα προτιμάω να βάζω μολύβι πρώτα ώστε να μην ξεφύγουμε με τίποτα και να κάνω ελεύθερα τις διορθώσεις που θέλω. Η Ελένη λατρεύει έντονη τη γραμμή γιατί δίνει νεανικό αποτέλεσμα. Η μάσκαρα είναι η αδυναμία όλων μας, έτσι βάζουμε μπόλικη για να έχουμε έντονο αποτέλεσμα. Πάντα βάζουμε μπεζ μολύβι στην υγρή πλευρά του ματιού, για να ανοίξει το μάτι και να δίνει πιο καθαρό αποτέλεσμα." αποκάλυψε η Ρούλα Σταματοπούλου στο blog της.

Και μετά από αυτά τα tips, λοιπόν, θα σου αποκαλύψουμε και το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για... κορμί λαμπάδα! Αυτή είναι η διατροφή που κάνει και διατηρείται στα 57 κιλά! Δες την εδώ