“Αγκάλιασε” το φετινό καλοκαίρι με τη νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ “Dolce Diva” by Kiko Milano!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
“Αγκάλιασε” το φετινό καλοκαίρι με τη νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ “Dolce Diva” by Kiko Milano!

Ο υδράργυρος σιγά-σιγά ανεβαίνει και η προετοιμασία για το καλοκαίρι που είναι ήδη εδώ γίνεται ολοένα και πιο έντονη! Έτσι, όσο οι ημέρες μεγαλώνουν και ο ήλιος ζεσταίνει ακόμη περισσότερο αναζητώ ανάλαφρα αλλά και αισθησιακά glam beauty looks, γεμάτα φινέτσα, που θα με συνοδέψουν στις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις.

Η Kiko Milano, που είναι ένα από τα αγαπημένα μου beauty brands, δεν με άφησε παραπονεμένη και αυτή τη σεζόν καθώς πρόσφατα παρουσίασε μια εξαιρετική συλλεκτική καλοκαιρινή συλλογή εμπνευσμένη από την Ιταλική ομορφιά των πρωταγωνιστριών της θρυλικής δεκαετίας 1960, την οποία έκανε πιο σύγχρονη από ποτέ.

Ο λόγος για τη νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ “Dolce Diva”, που υμνεί τη φυσική ομορφιά μέσα από μια αψεγάδιστη επιδερμίδα που λάμπει, παιχνιδιάρικες υφές αλλά και σούπερ φόρμουλες που “αντισκέκονται” στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και παραμένουν αναλλοίωτες!

Επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι!

Το μυστικό για μια φρέσκια όψη κρύβεται στο Fresh Feel Foundation SPF30, το οποίο εφαρμόζω σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα είτε με το βρεγμένο σφουγγαράκι από το blender kit είτε με το ειδικό πινέλο Double-Ended Face Brush. Εάν όμως χρειάζεσαι ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη ιδανικό είναι το Powder Foundation SPF50 που χαρίζει σούπερ ματ αποτέλεσμα. Μάλιστα και τα δυο μπορείς να τα συμπληρώσεις με την Fresh Feel Setting Powder για ακόμη περισσότερο ματ εφέ. Μπρονζέ εφέ & πινελιές λάμψης

Powder Foundation SPF50

Για μια ροδαλή όψη στην επιδερμίδα μου εφαρμόζω ψηλά στα ζυγωματικά το Baked Blush Trio με τη βοήθεια του πινέλου Double-Ended Face Brush, το οποίο συμπληρώνω στα σημεία που το φως αντανακλά φυσικά στο πρόσωπό μου με το Glam Cushion Highlighter για έξτρα λάμψη. Στην περίπτωση που θέλω ένα ηλιοκαμένο εφέ χρησιμοποιώ το Baked Bronzer στα σημεία που “αγγίζει” ο ήλιος, όπως ψηλά στα ζυγωματικά, στη μύτη, και στο τόξο του μετώπου. Τέλος, για να συμπληρώσω αυτό το bronze εφέ με έξτρα λάμψη εφαρμόζω το Baked Highlighter στην κορυφή των ζυγωματικών, στην εσωτερική γωνία των ματιών και φυσικά στο ντεκολτέ μου! Εκφραστικά βλέφαρα!

Το βαθύ και εκφραστικό βλέμμα δεν θέλει κόπο μόνο τρόπο!

 Eyeshadow Palette

Έτσι, δημιουργώ το αγαπημένο μου καλοκαιρινό μακιγιάζ στα μάτια με τη βοήθεια της παλέτας σκιών Eyeshadow Palette συμπληρώνοντας με μερικές πινελιές χρώματος από τη Magnetic Loose Eyeshadow. Για να τονίσω ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ των ματιών επιλέγω το Waterproof Eye Marker με το οποίο σχηματίζω μια λεπτή μαύρη γραμμή στα πάνω βλέφαρα με vintage διάθεση, ενώ για να συμπληρώσω το beauty look μου απλώνω εναλλάξ τα δυο βουρτσάκια της μαύρης μάσκαρα Twist Brush Waterproof Mascara για όγκο, μήκος και καμπυλότητα. Τέλος, χρησιμοποιώ το Eyebrow Definer της σειράς, που με λίγες κινήσεις θα μου δώσει το επιθυμητό σχήμα στα φρύδια μου.

Ζουμερά & λαχταριστά χείλη

Για ένα αισθησιακό εφέ επιλέγω nude αποχρώσεις για τα χείλη, ενώ για πιο αποτελεσματικό αποτέλεσμα το φλογερό κόκκινο είναι η ιδανική λύση. Έτσι, ξεκινώ δημιουργώντας ένα περίγραμμα ακριβείας με το Waterproof Lip Liner και στη συνέχεια εφαρμόζω γεμίζοντας τα χείλη με την αντίστοιχη απόχρωση του Long Lasting Lip Colour, που θα αφήσει ένα υπέροχο ματ εφέ χωρίς να τα αφυδατώσει. Εάν πάλι θέλω ένα λαμπερό αποτέλεσμα χρησιμοποιώ το Glam-Lips Stylo που θα χαρίσει ένα λαμπερό φινίρισμα.

Long Lasting Lip Colour

Μάλιστα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αναδείξω αυτό το beauty look από το να το συνδυάσω με το αντίστοιχο βερνίκι νυχιών Nail Lacquer, που θα ολοκληρώσει τέλεια το μακιγιάζ μου! Και φυσικά δεν ξεχνώ να έχω πάντα μαζί μου την After Sun Cream της σειράς που και θα με κρατήσει καλά ενυδατωμένη αλλά και θα διατηρήσει, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τη μαυρισμένη επιδερμίδα μου.

Nail Lacquer

*Τα προϊόντα της σειράς “Dolce Diva” by Kiko Milano θα τα βρεις στα ομώνυμα κατάστημα και στο kikocosmetics.gr