Είσαι καλεσμένη σε γάμο και ψάχνεις το ιδανικό μακιγιάζ; Εδώ θα βρεις μοναδικές προτάσεις για κάθε γούστο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είσαι καλεσμένη σε γάμο και ψάχνεις το ιδανικό μακιγιάζ; Εδώ θα βρεις μοναδικές προτάσεις για κάθε γούστο!

Διανύοντας μια περίοδο γάμων και εκδηλώσεων, γνωρίζουμε ότι αναζητάς ιδέες και έμπνευση για να είσαι τέλεια και λαμπερή αυτή την πολύ ξεχωριστή μέρα. Γι΄ αυτό και οι make-up artist των επωνύμων Καίτη και Χαρά Τομαζίνου σου δείχνουν το ιδανικό μακιγιάζ με βασικά χαρακτηριστικά τη λάμψη και τη φρεσκάδα αλλά και τη διάρκεια του λόγω καλοκαιριού, επιλέγοντας παράλληλα χρώματα που σου ταιριάζουν, σε εκφράζουν και προσαρμόζονται στο στυλ σου.

Το διαχρονικό και ρομαντικό make-up σε nude αποχρώσεις, είναι άκρως εντυπωσιακό. Πρόκειται για το μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από τα χρώματα της επιδερμίδας, των ματιών ή των μαλλιών της, προσφέροντας σου ένα ζεστό και γλυκό ύφος.

ιδανικό μακιγιάζ για γάμο

Οι σκιές ματιών που θα χρησιμοποιήσεις μπορούν να είναι είτε ματ ή μεταλλικές σε παστέλ, απαλές ροζ και χρυσές αποχρώσεις, σε συνδυασμό με το υπέροχο eyeliner και αντί για την κλασική μαύρη μάσκαρα, προτίμησε μία σε μπλε χρώμα, που θα τονίσει το βλέμμα σου, κάνοντάς το να δείχνει πιο δροσερό και φωτεινό.

Το κραγιόν σου μπορεί επίσης να είναι glossy ή ματ, σε απαλές ροζ αποχρώσεις ή ανοιχτό πορτοκαλί ενώ το ρουζ μπορεί να δώσει μια πιο νεανική όψη στο τελικό αποτέλεσμα, με μια απόχρωση κοντά στον τόνο της επιδερμίδας σου.

ιδανικό μακιγιάζ για γάμο

Οι make-up artist Καίτη και Χαρά Τομαζίνου, διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και το ταλέντο τους. Σε περιμένουν στο boudoir τους στο Περιστέρι (Ηροδότου 17, 12134) για να δημιουργήσουν ένα ιδανικό μακιγιάζ απόλυτα προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά του προσώπου και στο είδος της εκδήλωσης που θα παραστείς.