Το beauty look της εβδομάδας: Δημιούργησε το chic glam μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου

Τόλμησε το και εσύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το beauty look της εβδομάδας: Δημιούργησε το chic glam μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, κλέβει διαρκώς την παράσταση με τα beauty looks που υιοθετεί, εντός και εκτός πλατό. Εδώ επίλεξε ένα μπρονζέ μακιγιάζ τονίζοντας τα βλέφαρα και τα ζυγωματικά σε μπρούτζινες αποχρώσεις, ενώ για το χτένισμά της προτίμησε ένα υπέροχο χαμηλό ponytail. Δες πως να το αντιγράψεις.

How to

Εφάρμοσε μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα σε μέτωπο, ζυγωματικά, πηγούνι και λαιμό. Στη συνέχεια πέρασε μια λεπτή γραμμή από ένα μαύρο υγρό eyeliner στα πάνω βλέφαρα, το οποίο θα το προεκτείνεις προς την εξωτερική γωνία των ματιών σου. Μόλις τελειώσεις συμπλήρωσε το μακιγιάζ στα βλέφαρα με μια κρεμώδη καφέ σκιά και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Κατά μήκος των ζυγωματικών σου άπλωσε μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα κραγιόν σε ροδαλή απόχρωση. Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό ponytail δημιουργώντας ένα ελαφρύ σπάσιμο κατά μήκος της αλογοουράς.

Tip: Για να κάνεις το μακιγιάζ σου ακόμη πιο καλοκαιρινό μπορείς να αντικαταστήσεις το μαύρο eyeliner με ένα χρωματιστό, που θα δώσει μια δροσερή πινελιά στο look σου (δες εδώ).