Το beauty look της εβδομάδας: Δημιούργησε πανεύκολα, το boho chic μακιγιάζ της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Βρες τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το beauty look της εβδομάδας: Δημιούργησε πανεύκολα, το boho chic μακιγιάζ της Ντορέττας Παπαδημητρίου

H πανέμορφη ηθοποιός, Ντορέττα Παπαδημητρίου, λατρεύει να δίνει ένταση στο βλέμμα με γήινες αποχρώσεις που συμπληρώνει ιδανικά με μπρονζέ τόνους στα ζυγωματικά και ροζ-nude αποχρώσεις για τα χείλη. Όσο για το χτένισμά της; Το ανάλαφρο κυματιστό εφέ είναι το all-time classic αγαπημένο της! Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ!

Ντορέττα Παπαδημητρίου

How to

Φρόντισε την επιδερμίδα σου εφαρμόζοντας μια ενυδατική κρέμα που θα τη θρέψει σε βάθος και αφού απορροφηθεί καλά άπλωσε μια αντηλιακή με χρώμα, η οποία θα τη προστατέψει από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ παράλληλα θα χαρίσει ήπια κάλυψη. Στη συνέχεια περιέγραψε τα πάνω και κάτω βλέφαρα με ένα μαύρο υγρό eyeliner και μετά εφάρμοσε μια καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο σβήνοντας προσεκτικά με ένα πινέλο προς την εξωτερική γωνία των ματιών. Αφού ολοκληρώσεις άπλωσε δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες και πέρασε μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα κατά μήκος των ζυγωματικών σου. Για τα χείλη προτίμησε ένα ματ κραγιόν σε ροζ-nude απόχρωση, ενώ για να δημιουργήσεις αυτό το ανάλαφρο εφέ στα μαλλιά σου χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα από έναν αφρό μαλλιών που θα τους δώσει αυτό το κυματιστό εφέ.

Tip: Επίλεξε ένα φλούο φούξια βερνίκι νυχιών που θα δώσει στο μανικιούρ σου μια φρέσκια και δροσερή πινελιά, η οποία θα συμπληρώσει ιδανικά το καλοκαιρινό σου beauty look.

Δες εδώ και το beauty look της Ελένης Μενεγάκη και 3 tips για να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν σου.