Stay natural σαν την Ελένη Τσολάκη - Το φυσικό μακιγιάζ της και τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Τόλμησε το και εσύ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @elenitsolaki
Instagram - @elenitsolaki

Η γλυκιά παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, έχει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, την οποία φροντίζει να μην επιβαρύνει με έντονο μακιγιάζ. Έτσι, επιλέγει φυσικά beauty looks σε γήινους τόνους, που συχνά συμπληρώνει με ανάλαφρα κυματιστά χτενίσματα, τα οποία συμπληρώνουν μοναδικά τις στιλιστικές της επιλογές. Δες πως να αντιγράψεις ένα από αυτά.

Ελένη Τσολάκη

How to

Φρόντισε καλά την επιδερμίδα σου με την κατάλληλη κρέμα προσώπου και μετά άπλωσε ένα ματ make-up στο πρόσωπο για ήπια κάλυψη χωρίς ψεγάδι. Στη συνέχεια πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε καφέ απόχρωση και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ στα μάτια με δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Για μια όψη υγείας στα ζυγωματικά σου εφάρμοσε μια ιδέα από ένα υγρό ρουζ σε ροζ-ροδακινί τόνο, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα lipgloss ή lip balm σε ροζ απόχρωση. Τέλος, για το χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και μετά με μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ δημιούργησε ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ.

Tip

Με ένα τζελ φρυδιών σε φυσική απόχρωση τόνισε το σχήμα τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξεις μοναδικά το natural αυτό beauty look.